Mix otázek a odpovědí III
Moderátor: Moderátoři
Re: Mix otázek a odpovědí III
to je život ve městě zrodu našich vozidel, nefotil jsem to já, jen jsem to tak našel http://lumaq.rajce.idnes.cz/2013_03_31_ ... volny_den/#
- MartasBrno
Já ti nevím, jestli není lepší to fakt udělat po jízdě pěkně řídký - a to rozvíření je dobře, vypláchne se to všechno a vyteče s olejem. Takhle to nejtužší zůstane na dně vany ležet a poteče to jako sopel...valda1971 píše:Vypusť to rovnou, máš ho i z motoru většinu stečený do vany. Jen bude "hustější", než když se vypouští z ohřátého motoru.
- Stanley__001x
Tak jsem ho teda kuchnul a řeknu vám už bych to nikdy nedělal. Montérky jsem měl černý od oleje až ke kolenům, boty nebudu muset mazat krémem asi půl roku a flexa by chtěla celá vykoupat v ředidle
.
Byla tam černá olejo vazelínová hmota a bylo jí dost...
Jsou tam čtyři fotky, další už nebudou protože jsem torzo hned dal "vypálit" do kamen.
http://stanley001x.rajce.idnes.cz/filtr_pitva#
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Byla tam černá olejo vazelínová hmota a bylo jí dost...
Jsou tam čtyři fotky, další už nebudou protože jsem torzo hned dal "vypálit" do kamen.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
http://stanley001x.rajce.idnes.cz/filtr_pitva#
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No a co komár - ten ulít?
Staňóó, nepřijedeš někdy do Plzně? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Chatka 12 forever
![toothy10 :toothy10:](./images/smilies/toothy12.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Partyman :partyman:](./images/smilies/icon_pidu.gif)
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- MartasBrno
Seš dobrej že ses obětoval ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Přišel jsi teda na něco zajímavého? Na fotkách filtr vypadá tak nějak přirozeně...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Přišel jsi teda na něco zajímavého? Na fotkách filtr vypadá tak nějak přirozeně...
Měl bych dotaz ohledně pojištění. Tak tedy, zaměstnavatel trvá na tom, abych si zařídil "pojistku na blbost". Taktně mi naznačil, že by bylo dobré abych si ji udělal u český a ne u ČPP. S českou to řeší jeho člověk na firmě a já jen podám hlášení, popis atd. Argumentuje mimo jiné tím, že ve chvíli kdy třeba urazim zrcátko tak to na firmě nafotí, hned opraví/vymění a pojišťovně to stačí a proplácí, ale ve chvíli, kdy bych pojistku měl u ČPP, tak ten posudkovej šášula má deset dnů na to, se dostavit a daný problém nafotit...což není možné, protože auto nemůže deset dnů stát. Pak by se postupovalo tedy tak, že bych celou záležitost s pojišťovnou řešil já sám a měl bych od zaměstnavatele měsíc na to, abych to vyřešil a srovnal, jinak mi škodu (v případě zrcátka cca 3 000 Kč) strhne ze mzdy a já ať si s tím pak dělám co chci. Máte s touto problematikou někdo zkušenosti? Tedy jak rychle fungují posudky, jestli majitel má právo škodu na autě opravit, než se dostaví člověk z pojišťovny a událost nafotí a jak velké jsou rozdíly mezi jednotlivými pojišťovnami v ochotě proplácení
Díky za rady![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: Zapomněl jsem dodat, že u ČPP bych měl o něco výhodnější podmínky.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Díky za rady
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: Zapomněl jsem dodat, že u ČPP bych měl o něco výhodnější podmínky.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
Docela by me zajimalo, co by zamestnavatel rekl na to, kdybys po nem chtel, aby se tedy pisemne zavazal k tomu, ze vyrizeni pojistne udalosti na sebe bere on a ze jediny pripad, kdy po tobe bude chtit skodu uhradit bude ten, kdy statni organy rozhodnou o tom, ze skodu jsi zpusobil ty svou nezodpovednosti (neco v tom duchu).
Tedy jde mi o to, aby se ti nestalo, ze ti reknou "hele, on ten nas franta, co to s tou pojistovnou zarizuje, je nejakej linej, tak si to s nim sam vyrid. jestli to do mesice neporesite, tak ti to strhnem z vyplaty a s frantou se pak dohodni jak chces."
Pokud se te tedy snazi uvrtat do nejake pojistovny s tim, ze z toho plynou pro podnik nejake vyhody, tak at se to sepise. Mluvit muzou o cem chteji, jednat pak mohou uplne jinak.
Tedy jde mi o to, aby se ti nestalo, ze ti reknou "hele, on ten nas franta, co to s tou pojistovnou zarizuje, je nejakej linej, tak si to s nim sam vyrid. jestli to do mesice neporesite, tak ti to strhnem z vyplaty a s frantou se pak dohodni jak chces."
Pokud se te tedy snazi uvrtat do nejake pojistovny s tim, ze z toho plynou pro podnik nejake vyhody, tak at se to sepise. Mluvit muzou o cem chteji, jednat pak mohou uplne jinak.
VAZ 2104 1.3 1989
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
JmJ uhodil hlavičku na hřebíček.
V každém jednotlivém případě jde o viníka.
V námi zmiňovaném případě uraženého zrcátka půjde o to, jestli Ti jej "vzal" protijedoucí kamion a ty máš jeho číslo (RZ) = jde to z povinnýho ručení nebo pojištění firmy.
Když budeš couvat do parkovacího boxu a "vezmeš" zrcátko o sloup = Tvoje chyba a v tom případě je velmi vhodné pojištění na blbost.
Samozřejmě (obzvláště ve druhém případě) jde o vzájemný vztah firma x zaměstnanec. Když bude šéf debil a každej (i nezaviněnej) šrám Ti bude předepisovat k úhradě ...
. L.
V každém jednotlivém případě jde o viníka.
V námi zmiňovaném případě uraženého zrcátka půjde o to, jestli Ti jej "vzal" protijedoucí kamion a ty máš jeho číslo (RZ) = jde to z povinnýho ručení nebo pojištění firmy.
Když budeš couvat do parkovacího boxu a "vezmeš" zrcátko o sloup = Tvoje chyba a v tom případě je velmi vhodné pojištění na blbost.
Samozřejmě (obzvláště ve druhém případě) jde o vzájemný vztah firma x zaměstnanec. Když bude šéf debil a každej (i nezaviněnej) šrám Ti bude předepisovat k úhradě ...
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Ja jsem mozna uhodil, ale blbe. Je to pojistka "na blbost", takze samozrejme by mela kryt i to, co zpusobis svou nezodpovednosti. Jenze to kryti je do urcite miry a pojistovna jiste rada najde duvod, proc to nezaplatit. Napsal jsem to dost blbe, ale myslel jsem situaci, kdy rozhodnuti pojistovny nebude finalni, ale zamestnavatel se rozhodne, ze to stejne zaplatis a s pojistovnou si pak res co chces. To se muze klidne stat i v pripade, kdyz se pristoupi na pojistovnu doporucenou zamestnavatelem. Sice slibuje, ze k tomu nedojde, ale lecos se muze zmenit a muze k tomu dojit. Proto by bylo fajn vyjit zamestnavateli vstric a udelat si pojisteni u jeho pojistovny, coz mu ulehci reseni pojistnych udalosti, ale za tento ustupek zamestnavateli bych chtel mit dodadek k pracovni smlouve, ze jedina moznost, kdy ty budes hradit skodu bude, kdyz v danem pripade padne finalni neodvolatelne rozhodnuti (pojistovny, soudu a cert vi koho). Proste neco za neco ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
VAZ 2104 1.3 1989
Velmi zajímavá stránka v případě havárky, může se hodit. Prověřit si je možno jakoukoliv SPZ.
Potřebuješ zjistit, u které pojišťovny má dané auto zákonnou pojistku a zda- li je platná? Stačí
zadat SPZ a hned máš jasno. Klikni na odkaz a zadej SPZ třeba nejdříve svého
auta a datum, které tě zajímá (třeba dnešní nebo datum dopravní nehody) a
hned se dozvíš, zda a kde je auto pojištěno.
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1
Potřebuješ zjistit, u které pojišťovny má dané auto zákonnou pojistku a zda- li je platná? Stačí
zadat SPZ a hned máš jasno. Klikni na odkaz a zadej SPZ třeba nejdříve svého
auta a datum, které tě zajímá (třeba dnešní nebo datum dopravní nehody) a
hned se dozvíš, zda a kde je auto pojištěno.
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1
®; Člen LKCS
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Otazka prevážne pre Brňákov. Sú ešte vojáci aj delo v betonárke ktorá je v Slavkove pri Brne ? Včera som to akosi nevidel.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- MartasBrno
Jo, je to tam furt
Teda aspoň v pátek to tam bylo ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
A je to spíše při nájezdu na dálnici v Holubicích cca 210. km. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
jaaj, aha.
Lada 2105