a to je co prosím pěkně? [/quote]orsi píše:[quote="Liftback" šofocolu
To bude nějaká místní Cola
Moderátor: Moderátoři
a to je co prosím pěkně? [/quote]orsi píše:[quote="Liftback" šofocolu
svítivost super, myslel sem si že nevyužiju ten automat na světla neboli světelný asistent či jak jinak jakok za mě zatím pěju chválu vyhovuje mi robustnější šajtrpáka a relativně krátké cesty líbí se mi při zpátečce ztlumení rádia ať je slyšet senzor atd takže za mě víc než výborná známka jako ve škole 1 s * ,Liftback píše:Podskalka. Oblasť zasiahnutá prírodnou osadnou katastrofou etnického zloženia podobnému na Luníku 9 v Košiciach, asi aj u nich objavili čaro novej Lady, veď predsa naši spoluobčania klasiku používali najdlhšie so všakovakým využitím, ale už dosť vrátime sa k téme.
Zaujímalo by ma kto ňou jazdí, ako je ste spokojný s komfortom, preraďovaním a celkovými jazdnými charakteristikami naloženej Vesty, či už ju niekto potrápil aj do kopca s nákladom, svietivosť v noci spokojnosť?
Jop a už niekto dosiahol prvú a pol kozmickú tj 150km/h? Hluk plávanie po ceste je?
Ja nerozumiet tebeGeorgius píše: Klidně by mi i stačilo "diagnostika jako služba", že by člověk přeposlal OBDčko přes internet a na druhé straně by to někdo "opravil", ale to je už moc velká sci-fi, já vím
No jako že bych neměl ten SW u sebe, ale připojil se k němu přes net Každopádně doufám, že Tvoje TPMS řešení půjde i samoobslužně, přecijen KK jsou"trochu" z ruky (a to jsem já nevděčník vždycky frflal jak je Mělník daleko ...)Cory píše:Ja nerozumiet tebeGeorgius píše: Klidně by mi i stačilo "diagnostika jako služba", že by člověk přeposlal OBDčko přes internet a na druhé straně by to někdo "opravil", ale to je už moc velká sci-fi, já vím
Takže i Grade-X jede přes klasickou zásuvku ? To by pak teoreticky mohlo jít lousknout .Cory píše:Bohuzial, inak ako fyzickym napojenim na obd to nejde.
Pisem popri praci z mobilu, ale nemusim no