Autobusy a vše okolo - part two
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobusy a vše okolo - part two
Tuto je ešelka? Ňák jí vůbec nepoznávam. No ale když mluvíš o nových kolech, ukaž zadní Rábu!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Je to ŠL-ka se sedmičkovým čumákem. Nechá se poznat podle bouchacích dveří, nárazníku, lemu blatníku a obliny na prvním schodě. Jo a nemám na mysli tu "novou"... Rabu vyfotím a hodím jí sem...
Lada 2101 Small Blue Hornet, Mercedes Viano Big Blue Hornet...
-
Vyfot celej autobus prosím, ŠL je nejkrásnější autobus světa.
Záškodník od škodovek
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
Celý bus jsem nefotil, je to speciál a s ŠL-kou nemá zvenku nic společného. A ten 7.kový čumák... Jak by mu ty čtyři oči slušely! Souhlasím, Škoda Š... je nejhezčí bus, eŠDa je naprosto dokonalá! Stejně si jí jednou koupím a zabydlím se do ní...Veteranista píše:Vyfot celej autobus prosím, ŠL je nejkrásnější autobus světa.
Jo a tady je ta RABA...
Rába? To je masakr, jak dlouho už jsem jí nikde neslyšel... A přitom to bylo moje dětství... Na chatě hučely linkáče na celé údolí a na jižním městě MHD... To byl mazec... Škoda, dnes jsou ty dopravní prostředky takové impotentní... A vůbec zpátečnické, Karosa s hydrostatem na pohon chladicího ventilátoru a naproti tomu dnes všude hluk od větráků na řemenici... No děs...
LADA 1500 béžové barvy, r. v. 1977, typ 2103
LADA 1500s červené barvy, r. v. 1979, typ 21061 (už bez papírů).
LADA 1500 tmavě modré barvy, r.v.1987, typ 2107
LADA 1500s červené barvy, r. v. 1979, typ 21061 (už bez papírů).
LADA 1500 tmavě modré barvy, r.v.1987, typ 2107
- Michal Pokorný
Pánové řidiči, zde přítomní, už jste byli na onom veselém školení, co je financováno z Evropského sociálního fondu a ze státního rozpočtu ČR?
Jmenuje se to "Řidič, reprezentant firmy - přeprava osob"
Obsah školení:
- firemní kultura, image firmy
- řidič jako zástupce firmy
- dodržování přepravního řádu
- vliv řidiče na náklady společnosti na zajištění přepravy
- chování řidiče autobusu v pravidelné i nepravidelné dopravě
- komunikace s cestujícími
- řešení konfliktů
- základy psychologie jednání řidiče
- stres v práci řidiče
- vliv stresu na kvalitu jízdy
- prestiž profese řidiče autobusu
- principy kvality dodávaných služeb
- komunikace na pracovišti i mimo pracoviště
Řeknu vám, že nejlepší na celém školení bylo jen to občerstvení a oběd
Jmenuje se to "Řidič, reprezentant firmy - přeprava osob"
Obsah školení:
- firemní kultura, image firmy
- řidič jako zástupce firmy
- dodržování přepravního řádu
- vliv řidiče na náklady společnosti na zajištění přepravy
- chování řidiče autobusu v pravidelné i nepravidelné dopravě
- komunikace s cestujícími
- řešení konfliktů
- základy psychologie jednání řidiče
- stres v práci řidiče
- vliv stresu na kvalitu jízdy
- prestiž profese řidiče autobusu
- principy kvality dodávaných služeb
- komunikace na pracovišti i mimo pracoviště
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Na takovém školení jsem sice nebyl, ale probíhá nám ve firmě také nějaké vzdělávání z dotačních programů EU.Michal Pokorný píše:.., co je financováno z Evropského sociálního fondu a ze státního rozpočtu ČR?
...
Jako vlastní školení či přednášky vcelku v pohodě, ale ta masáž okolo
Samý vlaječky, obrázky, logo EU, tužky s popiskem, pozn. bloky s popiskem, fotografování, atp. ... .
L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Pobavte se přátelé: stížnost na mě
Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na řidiče autobusu jménem "Radek Košvanec", protože jeho chování je hrubé a nevhodné. Dnes ráno jsem v 7:21 nastoupil do autobusu a zažádal jsem jako každý den o žákovské jízdné + dobití peněz na kartu. Jelikož moje žákovská průkazka byla neplatná měsíc, tak místo toho, aby mě v klidu upozornil na to, ať si sjednám novou kartu, zvýšil mírně hlas, a oznámil mi že ji mám propadnutou. Tak jsem mu řekl, že na kartě je napsané "do 15 let" což chápu jako včetně 15. věku. Poté na mě už zvýšil hlas a říkal mi, že jedu už měsíc na neplatnou kartu a ať okamžitě vyřídím novou, že mi to dá za plnou cenu, tak jsem v tom případě na něj také zvýšil hlas, protože jak on ke mě, tak já k němu. Tak mi vyndal z obalu a BEZ ZEPTÁNÍ MOU ŽÁKOVSKOU KARTU roztrhal a vrátil mi ji a nevěřil jsem svým očím, co si to ke mně jako ke klientovi dovolil. Zaplatil jsem mu 100 kč za dobití dvouma padesáti korunama a jedna mu vyklouzla na zem a začal na mě řvát, že co si to dovoluju a jestli si z něj nedělám náhodou prdel a ať se laskavě uklidním, tak jsem se na něj otočil a zvýšeným hlasem na něj promluvil že to není moje chyba že mu spadla na zem 50 koruna a řekl jsem mu, že jsem v klidu. Po výstupu z autobusu, jsem svoje zbytky roztrhané karty, co on mi roztrhal, vysypal na podlahu autobusu s tím, že jsem cestující a né jeho poskok. Ten si mě pak v Benátkách ještě doběhl a řval na mě, ať si laskavě půjdu ten bordel, co jsem na podlaze v autobuse udělal, šel uklidit. Tak jsem mu řekl, že ať si to jde uklidit sám, že on to roztrhal, tak ať si to uklidím. Poté mi ještě jednou přikázal to samé, tak jsem na něj přes celé náměstí začal řvát, ať táhne zpátky do autobusu a ten bordel, který mi vrazil do ruky, ať si jde uklidit, protože já nemám čas a mířím do školy. Tak mě pronásledoval a chtěl mě každou chvíli chytit, což absolutně nepřipadá v úvahu, aby na mě nějáký cizí chlap šmatlal svýma rukama a poté jsem na něj zařval, ať mě nechá ku*va už bejt na pokoji, ať si to uklidí sám. Jediné co mi na to řekl, že zavolá do školy. Nezbývalo mi nic jiného, než na něj opět zařvat, tentokrát už na 10 metrů, že ať si to udělá, ale nikoho to nebude na škole zajímat. Poté to skončilo. V příloze přikládám obě dvě jízdenky. (Mimochodem, je mi 15 let už měsíc)
- Tomáš Pechanec
- Prosil bych o vaše detailní vyjádření, popřípadě si promluvit s řidičem, děkuji
Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na řidiče autobusu jménem "Radek Košvanec", protože jeho chování je hrubé a nevhodné. Dnes ráno jsem v 7:21 nastoupil do autobusu a zažádal jsem jako každý den o žákovské jízdné + dobití peněz na kartu. Jelikož moje žákovská průkazka byla neplatná měsíc, tak místo toho, aby mě v klidu upozornil na to, ať si sjednám novou kartu, zvýšil mírně hlas, a oznámil mi že ji mám propadnutou. Tak jsem mu řekl, že na kartě je napsané "do 15 let" což chápu jako včetně 15. věku. Poté na mě už zvýšil hlas a říkal mi, že jedu už měsíc na neplatnou kartu a ať okamžitě vyřídím novou, že mi to dá za plnou cenu, tak jsem v tom případě na něj také zvýšil hlas, protože jak on ke mě, tak já k němu. Tak mi vyndal z obalu a BEZ ZEPTÁNÍ MOU ŽÁKOVSKOU KARTU roztrhal a vrátil mi ji a nevěřil jsem svým očím, co si to ke mně jako ke klientovi dovolil. Zaplatil jsem mu 100 kč za dobití dvouma padesáti korunama a jedna mu vyklouzla na zem a začal na mě řvát, že co si to dovoluju a jestli si z něj nedělám náhodou prdel a ať se laskavě uklidním, tak jsem se na něj otočil a zvýšeným hlasem na něj promluvil že to není moje chyba že mu spadla na zem 50 koruna a řekl jsem mu, že jsem v klidu. Po výstupu z autobusu, jsem svoje zbytky roztrhané karty, co on mi roztrhal, vysypal na podlahu autobusu s tím, že jsem cestující a né jeho poskok. Ten si mě pak v Benátkách ještě doběhl a řval na mě, ať si laskavě půjdu ten bordel, co jsem na podlaze v autobuse udělal, šel uklidit. Tak jsem mu řekl, že ať si to jde uklidit sám, že on to roztrhal, tak ať si to uklidím. Poté mi ještě jednou přikázal to samé, tak jsem na něj přes celé náměstí začal řvát, ať táhne zpátky do autobusu a ten bordel, který mi vrazil do ruky, ať si jde uklidit, protože já nemám čas a mířím do školy. Tak mě pronásledoval a chtěl mě každou chvíli chytit, což absolutně nepřipadá v úvahu, aby na mě nějáký cizí chlap šmatlal svýma rukama a poté jsem na něj zařval, ať mě nechá ku*va už bejt na pokoji, ať si to uklidí sám. Jediné co mi na to řekl, že zavolá do školy. Nezbývalo mi nic jiného, než na něj opět zařvat, tentokrát už na 10 metrů, že ať si to udělá, ale nikoho to nebude na škole zajímat. Poté to skončilo. V příloze přikládám obě dvě jízdenky. (Mimochodem, je mi 15 let už měsíc)
- Tomáš Pechanec
- Prosil bych o vaše detailní vyjádření, popřípadě si promluvit s řidičem, děkuji
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Smutný je, že lidi, co tuto řeší, jsou často debžotové a hrajou zcela nekriticky na stranu cestujícího, i když je zcela zjevně mimo mísu. Tak, jako v tutom případě. Upřímně bych si moc přál, aby lidi u tebe ve firmě byli skutečně lidi a podle toho se zachovali. Čili bych rád, moc rád, čet odpověď, ve kterej žáka pošlou do háje a eště to opravdu předají jeho škole k řešení.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
No, jelikož to přišlo písemně, tak to jde na vedené Arrivy. Já jsem povinen se k tomu písemně vyjádřit, což jsem učinil. Udělal jsem z toho elaborát ve stylu Tomass ( nechť se nezlobí) na více jak dvě strany A4, navíc psané ručně inkoustovým perem. Kolegové se u toho také solidně bavili.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
A tvoje verze? To se nějak obvykle spláchne, tyhle stížnosti...
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- Křečík Barbuška
Jo neni to ted prdel s temi nactiletymi, zadna ucta ke stari. Si vzpominam jak jsem v mladi rad sedaval na zabradli v tocne Ikarusu. Po te co mne ridic ze zabradli sundal a vyhodil z autobusu bylo podavani stiznosti to posledni co mne napadlo .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Ntvl ... to je síla. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
No teda Radku, ty jsi na něj chtěl šmatlat svýma rukama?
Ať bylo následné hraní nervů jakékoli, jak rychle chlapec začal, podle mě i skončil. Jelikož moje žákovská průkazka byla neplatná měsíc...
Tak co tam kuwa leze? Až někoho trefím na chodníku, budu podávat stížnost, že mě pan policista mile a s úsměvem neupozornil, že po chodníku se přeci nejezdí? Asi trochu přehnané přirovnání, ale tenhle princip nechápu. Mě někdo upozornit, že mám měsíc propadlý jaýkoli doklad, nasypu si popel na hlavu a s pocitem studu zalezu do mechu...
Ať bylo následné hraní nervů jakékoli, jak rychle chlapec začal, podle mě i skončil. Jelikož moje žákovská průkazka byla neplatná měsíc...
Tak co tam kuwa leze? Až někoho trefím na chodníku, budu podávat stížnost, že mě pan policista mile a s úsměvem neupozornil, že po chodníku se přeci nejezdí? Asi trochu přehnané přirovnání, ale tenhle princip nechápu. Mě někdo upozornit, že mám měsíc propadlý jaýkoli doklad, nasypu si popel na hlavu a s pocitem studu zalezu do mechu...
Naposledy upravil(a) Jaykee dne čtv kvě 14, 2015 06:58, celkem upraveno 1 x.
Dneska každý zná jenom svoje práva, ale nechce znát povinnosti. A čím méně věku a/nebo inteligence, tím více se těch práv domáhá.
Jináč celkem úsměvná historka, chlapec teď asi bude muset jezdit o spoj dřív, aby na něho nešmatlal cizí chlap.
Jináč celkem úsměvná historka, chlapec teď asi bude muset jezdit o spoj dřív, aby na něho nešmatlal cizí chlap.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105