Vaškův návrh je skoro to co jsem si představoval. Dotáhl bych to ještě takto:Vašátor píše:Prosím grafiku nekomentovat
Já bych to udělal nějak takto .. .samozřejmě až na grafické doladění ... nejsem žádnej expert ... to jde asi vidět, že
Pro znak na tisk atd použít pavézu šedá pole nebudou přesahovat její obrys. Nápis ladaklub... podložit po celé délce jdenotnou barvou a nebo opět udělat " šachovnici v obráceném pořadí. Super by bylo kdyby LADA bylo v jednom poli a zbytek ve druhém ale to se asi nevleze. "sience" bych nepoužil (když už tak založen. Jsme češi) a propletl bych to CS a SK..
Pro vlajku bych de facto použil to stejné jen s tím rozdílem že by to bylo na obdélníku a nemělo by to orámování pavézou. mmj ta pavéza je taková nějaká zdrclá. ten spodek by chtělo napojit trochu lépe. aby to nebyl takový ostrý přechod z linky do oblouky pozvolně jak je to třeba u brněnskýho znaku a nebo použít tento tvar ( pouze vnitřní pole) tak jak to má znak králova pole což mne uvádí v myšlenku co to seskládat stejně tzn nahoře jedno pole a dvě vlajky států a dole dvě pole a vněm znaky lady. tím by se nahoře dalo dopsat Ladaklub beezproblémů.