Vaškův návrh je skoro to co jsem si představoval. Dotáhl bych to ještě takto:Vašátor píše:Prosím grafiku nekomentovat![]()
![]()
![]()
![]()
Já bych to udělal nějak takto .. .samozřejmě až na grafické doladění ... nejsem žádnej expert![]()
![]()
... to jde asi vidět, že
![]()
Pro znak na tisk atd použít pavézu šedá pole nebudou přesahovat její obrys. Nápis ladaklub... podložit po celé délce jdenotnou barvou a nebo opět udělat " šachovnici v obráceném pořadí. Super by bylo kdyby LADA bylo v jednom poli a zbytek ve druhém ale to se asi nevleze. "sience" bych nepoužil (když už tak založen. Jsme češi) a propletl bych to CS a SK..
Pro vlajku bych de facto použil to stejné jen s tím rozdílem že by to bylo na obdélníku a nemělo by to orámování pavézou. mmj ta pavéza je taková nějaká zdrclá. ten spodek by chtělo napojit trochu lépe. aby to nebyl takový ostrý přechod z linky do oblouky pozvolně jak je to třeba u brněnskýho znaku a nebo použít tento tvar ( pouze vnitřní pole) tak jak to má znak králova pole což mne uvádí v myšlenku co to seskládat stejně tzn nahoře jedno pole a dvě vlajky států a dole dvě pole a vněm znaky lady. tím by se nahoře dalo dopsat Ladaklub beezproblémů.