Moderátor: Moderátoři
Tých áut na sklade je ako pozerám momentálne dosť, ale v čase, keď som to objednával, nebola na Slovensku dostupná Kalina hatchback v modrej farbe, takže mi nezostávalo nič iné než to objednať a čakať... no momentálne už trochu ľutujem, že som chcel (resp. manželka chcela) v modrej farbe, v iných farbách (hlavne v hnedej) bolo na sklade, aj keď fyzicky ďaleko odo mňa.. no nezostáva mi nič iné než tých pár týždňov ešte počkať... a dúfať, že termín "v septembri" nebude až na jeho konci, ale skôrGallič píše:Chlapi, jak to tedy je ??? Tady ty skladovky jsou http://lada.noveauto.sk/ já osobně bych tak dlouho čekat asi nevydržel, kdo ví..........
Dealeři nemají auta na skladě z jednoho prostého důvodu a to, že Avtovaz chce platit pěkně "kešeňku na prkénko", takže dá auta pouze která zaplatíšGallič píše:teď už to vydržíš, ta modrá je super,zvláště u Kaliny nebo Kaliny Cross........já tomu tak úplně nerozumím, proč dealeři nemají aspoň něco na skladě........
Ahoj Aleši.orsi píše:Čau lidi uvažuju nad novým autem ... Více méně jsem rozhudnutý pro novou Vestu ... Jen přemýšlím jestli Trenčín nebo Vyškov jaké máte zkušenosti?
Díky za odpovědi Aleš
Georgius píše:Řekl bych, že se bez RZ nesmí jezdit po veřejných komunikacích. No, v případě Vesty (a zejména Kaliny Cross) se nabízí varianta přejet čáru mimo veřejné komunikace (například https://mapy.cz/s/1YLk9 ) akorát nevím, jestli je horší nechat se chytit od českých policajtů bez platné registrace nebo od slovenských policajtů za jízdu lesem ... každopádně video "pašování Lady ze Slovenska do Čech" by jistě na Youtube lámalo rekordy sledovanosti
Ale vtip je v tom, že z hlediska SK je to OK (teda kromě té jízdy lesem), na slovenských převozkách s tím "jenom" nesmíš na českou veřejnou komunikaci ...FOMA píše:Jen bych snad podotknul, že na SK je docela aktivní i celní správa, která číhá často hnedka pár desítek či stovek metrů za hranicema. No a takové auto bez RZ šinoucí si to přes čáru hmm to by byl jasný úlovek.