Moderátor: Moderátoři
Spokojenost! Samozřejmě je po pořád kam to zlepšovat. Mohli by to víc křížit, to je jasné. Vzadu to visí na tlumičích - jsou Nivácké.Majo píše:Vyzerá, že to pracuje vcelku solídne, tak predpokladám spokojnosť? Aké si mal pocity Z fungovania podvozku v Milovicich?
Fakt?Crocodile píše:Hlavně nikoho v Milovicích nenaštviznámému tam přejeli Nivu BVPčkem
Aha, tak to možná chápu..Crocodile píše:No na tankodromu myslím dlužil peníze za pronájmy prostor pro airsoft, ale detaily nevím.
Pertlik píše:Zdarec pročetl jsem cele tema a chci se zeptat jda by nekdo nemel na prodej sadu nebo kontakt na nekoho kdo by prodaval sadu na zvednuti nivy o 5cm. Podlozky pod pera dozadu a dopredu asi nebude problém ale co nemohu nikde rozume sehnat je toto: http://www.ebay.com/itm/Lada-Niva-Front ... l6&vxp=mtr
Dik za případné info
Myslíš na mojí Nivě?Jarda_NIVA1.7 píše:proc ta podlozka mezi cep a rameno ma takovej divnej tvar?
nene, myslel jsem v tom odkazu, co dal Pertlikwwwwenca píše:Myslíš na mojí Nivě?Jarda_NIVA1.7 píše:proc ta podlozka mezi cep a rameno ma takovej divnej tvar?
Mezi čepem a ramenem nic nemám. Mám mezi čepem a těhlicí..
Co myslíš?