Nikolaj - Marťasova 2106
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
Ty svíčky může být i moc bohatá směs, olej taky, záleží na tom kolik ho to papá. je to potřeba časem při nájezdu km zjistit. Jinak olej jsou určitě gufera ventilů. Ještě bych zkusil seřídít karburátor. Svíčky by měly být lehce šedohnědé a tyhle do toho mají daleko. Olej do diferáku je PP90H,ale pokud máš podezření, že to "hučení" je diferák, mám odzkoušeno PP44+PP90H půl na půl. Sice PP44 neni hypoid, ale na mojem žigulu to ztichlo jedna báseň a maže to taky . Obojí vyrábí PARAMO Pardubice, já ho tedy kupuju o 20Kč levnějc než ho maj v Krči .Marťas píše:Tak jsem koukl do toho diferáku a olej sahá asi 1 cm pod spodní okraj toho šroubu, může být toto tím problémem? Také jsem zpozoroval, že je olej řidší, než jsem si myslel. To ale ještě neznamená, že je řidký
Vyndal jsem taky ...
P.S.: Ten průjezd po nábřeží okolo ND natočenej z 2106 je dost dobrej, bejt cestovkou, tak od tebe koupím práva
Končím s ladami....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se Pípáka, ten tak dělá všechno. A kolik toho oleje to papá? Jestli občas ňáký deci přilejt neni prostě jednodušší
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Laďuša píše:Zeptej se Pípáka, ten tak dělá všechno.
Vtipálku, ale dobře odpovím. Gufera měním jednoduše, odmontuju hlavu, zanesu do pokojíku a udělám ji GO .
Dá se to i na motoru, musíš si ale něčím skrze otvor pro svíčku ventil podržet, aby nesjel dolů když budeš manipulovat s klínky. Zeptej se Vašátora jak na to, ten to má v malíku.
Edit: Jinak litr na tři tisíce není žádné trauma, nic co by nevydrželo do léta nebo na věčné časy . Sedma mi toho oleje bere možná i víc a to má nová gufera něco přes dva roky. Inu italská zelená dlouho nevydržela. Zkus poměřit tlaky, třeba to něco napoví.
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne ned led 16, 2011 20:19, celkem upraveno 2 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych se na to vykašlal, pokud to neuděláš za měsícMarťas píše:Laďuša, No přijde mi, že tak litr na 3 tisíce
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Absenci toho momenťáku vidím jako nejmenší problém, ten koupíš kolem pětikila, sice to nebude žádný zázrak, ale kolikrát jej na palici použiješ, postačí. Spíše bych se děsil práce kolem té palice, co funguje do toho se nešahá ... proto čekám na jaro, abych takto mohl rozdrápat kombála .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
- MartasBrno
- Křečík Barbuška