Moderátor: Moderátoři
Zdravím kolego.dako píše:Zdar, ja jsem koupi Nivy nakonec uplne odpiskal, nicmene pred tydnem jsem videl Nivu v Tatrach na Popradskem plese a nejak me to zas chytlo, jenze pak jsem si zas predstavil jak pod tym kazdy mesic lezim a furd to davam do kupy a na to ja asi nervy nemam a hlavne cas.
Ale je to fakt pekne auto:)
Presne ako Michal píše - "domrviť" sa ti môže aj Toyota alebo Ferrari. Samorejme čo sa konfortu týka, ja sa už teraz podvedome 9 mesiacov pred odchodom "desím" cesty do Albánska aj keď pokiaľ sa ide do 90km/hod (mimochodom celým Rumunskom sme mali šancu sa takouto rýchlosťou pohybovať asi na 80 km medzi Sibiu a Sebešom) tak sa to vcelku dá .... ale to je skôr v rovine teoretickej pohybovať sa takto svižne. Ale na ruhej strane - V Ž D Y !!!! sa aj s komfortom dá niečo robiť. Ja mám vodičou sedačku z Ignisa a spolujazcovu z 1603 ???Michael 4x4 píše:Pri každom aute záleží v akom je stave, po 300km sa ti môže rozsypať aj S-kový mercedes rovnako ako Niva. Ja chodím s Nivou občas do Trnavy, a bývam 30km od Ukrajiny, tak si spočítaj kilometre
Jasné že sú aj poholdnejšie auta na také cesty, no ale sú aj horšie závislosti ako toto
Jde o 1.7 SPi (Single Point Injection). Analogicky je jasné co znamená MPi.fremen píše:Ake su vase skusenosti s 1.7 SDi (jednovstrek) s upravou na LPG? Su tieto motory z vasej skusenosti prevazne kazove (vyzaduju zvysenu-oproti inym nivam-servisovu starostlivost)?
Prosim tych, co ich maju, ako su s nimi spokojny...ci by ich kupili znova, alebo uz nie...dakujem...