No vida jedno bral Hurikán a já mu myslím vnutil minimálně ještě jedno jako bonus.. Nic se neztratí..JmJ píše:Neco se myslim premistilo ke mne, ale 5 kusu to nebyloTak 2 mozna.

Moderátor: Moderátoři
No vida jedno bral Hurikán a já mu myslím vnutil minimálně ještě jedno jako bonus.. Nic se neztratí..JmJ píše:Neco se myslim premistilo ke mne, ale 5 kusu to nebyloTak 2 mozna.
Ja to chapem, ten clovek co ti skryva veci je nemec a vola sa Alzheimer.Drobek81 píše:mně taky někdo schovává věci, nechápu to
Taky mám ten pocit, žes mě nutil nějaké věci navíc.Patrac píše:No vida jedno bral Hurikán a já mu myslím vnutil minimálně ještě jedno jako bonus.. Nic se neztratí..JmJ píše:Neco se myslim premistilo ke mne, ale 5 kusu to nebyloTak 2 mozna.
zadni sterac demontovam z meho kombiku 04 mam doma. komplet necham za 200kc. fungoval bez problemu ale musel ustoupit tuningu. pokud se s tim chces mordovat do 02ky je tvujger007 píše:tak co nepotrebujes sem s tymvyuzijeme
napriklad taky zadny stierac sa u teba nenajde navyse
:D ale to uz len fantazirujem pridem na najblizsiu lada schodzu a tam to dohondneme