MOTOR A ÚPRAVA VÝKONU
Moderator: Moderátoři
-
Miči
naopak si ja myslim ze ladene svody pro lepsi odvod maji zasadni vliv, treba filtr fakt nema asi moc vyznam bez vyfuku, ale tydle svody bez filtru neco ovlivni..Trevor wrote:otom nikto nepochybuje ale tie ti bez dalsich uprav pomozu ako stierace na ponorke
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
-
Pool
Za 1500,- jsem dostal motor 2103 a to mi přidá 11kWMaysner wrote:porid si bavlnenou vlozku. nova stoji sice cca 1700,-
Než se trápit s úpravama, tak raděj sežeň silnější motor. Potom pokud ještě budeš mít dost peněz, tak si nech snížit hlavu. To jsou nejúčinější úpravy. Ostatní je buď drahé a náročné (vačka, turbo...) nebo málo znatelné na výkonu (sání, výfuk...)
-
Little Red Riding Hood
A o to hlavne jde, jak psal autor tematu nahore ze chce zvetsit pruznost motoru a nevi jak se tomu rika... Tak presne tomu se rika kroutici moment, udavany v ňůůůtn-metrech. A o zavislosti kroutaku na vykonu a naopak tu uz byla rec, nekteri rikaji ze je to dokonce funkce.Little Red Riding Hood wrote:vejfuk je znát hlavně na krouťáku..
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...