MOTOR A ÚPRAVA VÝKONU
Moderátor: Moderátoři
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
naopak si ja myslim ze ladene svody pro lepsi odvod maji zasadni vliv, treba filtr fakt nema asi moc vyznam bez vyfuku, ale tydle svody bez filtru neco ovlivni..Trevor píše:otom nikto nepochybuje ale tie ti bez dalsich uprav pomozu ako stierace na ponorke
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Za 1500,- jsem dostal motor 2103 a to mi přidá 11kWMaysner píše:porid si bavlnenou vlozku. nova stoji sice cca 1700,-

Než se trápit s úpravama, tak raděj sežeň silnější motor. Potom pokud ještě budeš mít dost peněz, tak si nech snížit hlavu. To jsou nejúčinější úpravy. Ostatní je buď drahé a náročné (vačka, turbo...) nebo málo znatelné na výkonu (sání, výfuk...)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
A o to hlavne jde, jak psal autor tematu nahore ze chce zvetsit pruznost motoru a nevi jak se tomu rika... Tak presne tomu se rika kroutici moment, udavany v ňůůůtn-metrech. A o zavislosti kroutaku na vykonu a naopak tu uz byla rec, nekteri rikaji ze je to dokonce funkce.Little Red Riding Hood píše:vejfuk je znát hlavně na krouťáku..
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...