MOTOR A ÚPRAVA VÝKONU

Moderator: Moderátoři

čmelák

Post by čmelák »

preco si taky zly_? nekde treba zacat tak preco nie od konca
Miči

Post by Miči »

no jo, je to věda ty motory, ale jak jsem psal už se znova nechci "napálit", jsou to drahý experimenty
Atex

Post by Atex »

Trevor wrote:otom nikto nepochybuje ale tie ti bez dalsich uprav pomozu ako stierace na ponorke
naopak si ja myslim ze ladene svody pro lepsi odvod maji zasadni vliv, treba filtr fakt nema asi moc vyznam bez vyfuku, ale tydle svody bez filtru neco ovlivni..
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
čmelák

Post by čmelák »

naco ti je lepsi a ucinejsi vyplach motora ked ho nekrmis? :ANAL:
Pool

Post by Pool »

Maysner wrote:porid si bavlnenou vlozku. nova stoji sice cca 1700,-
Za 1500,- jsem dostal motor 2103 a to mi přidá 11kW :wink:
Než se trápit s úpravama, tak raděj sežeň silnější motor. Potom pokud ještě budeš mít dost peněz, tak si nech snížit hlavu. To jsou nejúčinější úpravy. Ostatní je buď drahé a náročné (vačka, turbo...) nebo málo znatelné na výkonu (sání, výfuk...)
Little Red Riding Hood

Post by Little Red Riding Hood »

Pool wrote:nebo málo znatelné na výkonu (sání, výfuk...)
taky že jo, vejfuk je znát hlavně na krouťáku..
Ondra 07

Post by Ondra 07 »

Little Red Riding Hood wrote:vejfuk je znát hlavně na krouťáku..
A o to hlavne jde, jak psal autor tematu nahore ze chce zvetsit pruznost motoru a nevi jak se tomu rika... Tak presne tomu se rika kroutici moment, udavany v ňůůůtn-metrech. A o zavislosti kroutaku na vykonu a naopak tu uz byla rec, nekteri rikaji ze je to dokonce funkce.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Post Reply

Return to “Zajímavé úpravy a vylepšení”