Cyklovač stěračů s proměnnou dobou cyklu
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Fungoval by tento cyklovač AEV252 aj v iných Ladach bez nutnosti úprav ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
No takže jsem zjistil, že v desítkách je možnej výskyt i trošku jiný pojistkový skříňky než mám já, liší se tim, že relátko cyklovače neni ve spodní řadě (po vyklopení) nasvislo, ale víc nahoře naležato, co je ale hlavní, zapojení je úplně stejný, jsou tam i stejně očíslovaný zdířky, takže to tam jde zapojit a běhá to tam taky, jak sem popsal.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Tak jsem na tom ciklovači trochu zapracoval a podařilo se mi ten tišťák(ŠKODA) natransplantovat do té origo krabičky (LADA). Od Čahouna jsem si vzal ciklovač s té bouračky co v současné době vlastní a k mému úžasu jsem zjistil že je ta krabička ještě menší a tudíž asi nepoužitelná! Zkusím se zeptat zda li se nedělá ještě nějaká menší verze než je od ŽELVOTRONA (myslím že říkal že to je z Feldy, tak třeba Fabka bude mít nenší). Když tak na to zpětně koukám tak Želvotron také asi nahrazoval ten menší originál.
®; Člen LKCS
Jo tu původní krabičku jsem měl menší než ty. Z fabky a jinejch novejších vw tam nepůjde, ta má úplně jinej (horší) systém cyklovače - 4 pevný rychlosti cyklování (podobně jako Š 100 ), který se řadí zvláštní páčkou na páčce stěračů. Nic lepšího, než to relé z feldy neexistuje
21113 >>> 21113 >>> 21113