Moderátor: Moderátoři
Majo sa ale nepytal ci ma zachranovat alebo nema, takze tu zbytocne hlasujete.Kewin píše:ja som pro jeju zachranu kobmiku těchto lad je v posledni dobou fakt malo a neni to tak strašne viděl sem i horšiale chce to sehnat ještě jednu třeba odježděnou a havarovanou jen na doklady a dily a pak tedy na veterana neviem ako to mate tam u vas v sk ale u nas to ide
Myso píše:Majo sa ale nepytal ci ma zachranovat alebo nema, takze tu zbytocne hlasujete.Kewin píše:ja som pro jeju zachranu kobmiku těchto lad je v posledni dobou fakt malo a neni to tak strašne viděl sem i horšiale chce to sehnat ještě jednu třeba odježděnou a havarovanou jen na doklady a dily a pak tedy na veterana neviem ako to mate tam u vas v sk ale u nas to ide
Majo píše:myso ma predbehol, tiez som ta s tym chcel poslat do prdele![]()
Proste na to aby som z toho staval lestenku - veterana uz nemam ani priestory(aj tak zrovna staviame uz asi 4tu garaz) a ani financie a ani netuzim po 2102jke v seriovom stave a to ani trochu
A to by mě zajímalo, jestli bude i šnorchl??Majo píše:aj tak to zo mna skor ci neskor vytiahnete: chystam tam motor Fiat Croma 2,0T i.e. s 166konmi pod Ladackou kapotou![]()
Len este nemam presne vytyceny system riadenia motora, ani jeho samotne osadenie, takze mozno z toho nakoniec nic nebude a pride tam len 90konova 1,6ka(Z Lancie Delty 1,6GTI) na karburatore a zapalovani od IMFsoft.....
Podvozok pojde hore zhruba o 30cisiel, dopredu pride tuha naprava zo Suzuki Jimny a ak sa podari zohnat medzinapravovy diferencial bude to mat priraditelny predny nahon.
A mozno z toho nebude vobec nic