II prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
-
Myso
- Kontaktovat uživatele:
Majo sa ale nepytal ci ma zachranovat alebo nema, takze tu zbytocne hlasujete.Kewin píše:ja som pro jeju zachranu kobmiku těchto lad je v posledni dobou fakt malo a neni to tak strašne viděl sem i horšiale chce to sehnat ještě jednu třeba odježděnou a havarovanou jen na doklady a dily a pak tedy na veterana neviem ako to mate tam u vas v sk ale u nas to ide
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Myso píše:Majo sa ale nepytal ci ma zachranovat alebo nema, takze tu zbytocne hlasujete.Kewin píše:ja som pro jeju zachranu kobmiku těchto lad je v posledni dobou fakt malo a neni to tak strašne viděl sem i horšiale chce to sehnat ještě jednu třeba odježděnou a havarovanou jen na doklady a dily a pak tedy na veterana neviem ako to mate tam u vas v sk ale u nas to ide
viem ale treba se mu ji ještě zželi když tu počte tyto řadky
Naposledy upravil(a) Kewin dne úte říj 09, 2007 18:13, celkem upraveno 1 x.
myso ma predbehol, tiez som ta s tym chcel poslat do prdele
Proste na to aby som z toho staval lestenku - veterana uz nemam ani priestory(aj tak zrovna staviame uz asi 4tu garaz) a ani financie a ani netuzim po 2102jke v seriovom stave a to ani trochu
Proste na to aby som z toho staval lestenku - veterana uz nemam ani priestory(aj tak zrovna staviame uz asi 4tu garaz) a ani financie a ani netuzim po 2102jke v seriovom stave a to ani trochu
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Majo píše:myso ma predbehol, tiez som ta s tym chcel poslat do prdele![]()
však každemu se libi něco jineho ja si chci udělat 2 rokem papiry a ty ku... zase podražili z 8na 9500kč jen kurz na vodičak na osobak
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, Majo, tak až na tom uděláš všechny ty věci, co jsi mi psal, tak to budu hutná kára
Tak hodně zdaru, a makej

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
aj tak to zo mna skor ci neskor vytiahnete: chystam tam motor Fiat Croma 2,0T i.e. s 166konmi pod Ladackou kapotou
Len este nemam presne vytyceny system riadenia motora, ani jeho samotne osadenie, takze mozno z toho nakoniec nic nebude a pride tam len 90konova 1,6ka(Z Lancie Delty 1,6GTI) na karburatore a zapalovani od IMFsoft.....
Podvozok pojde hore zhruba o 30cisiel, dopredu pride tuha naprava zo Suzuki Jimny a ak sa podari zohnat medzinapravovy diferencial bude to mat priraditelny predny nahon.
A mozno z toho nebude vobec nic
Len este nemam presne vytyceny system riadenia motora, ani jeho samotne osadenie, takze mozno z toho nakoniec nic nebude a pride tam len 90konova 1,6ka(Z Lancie Delty 1,6GTI) na karburatore a zapalovani od IMFsoft.....
Podvozok pojde hore zhruba o 30cisiel, dopredu pride tuha naprava zo Suzuki Jimny a ak sa podari zohnat medzinapravovy diferencial bude to mat priraditelny predny nahon.
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Neboj tobě to vyjde stačí se kouknout na tvé www stranky

TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A to by mě zajímalo, jestli bude i šnorchl??Majo píše:aj tak to zo mna skor ci neskor vytiahnete: chystam tam motor Fiat Croma 2,0T i.e. s 166konmi pod Ladackou kapotou![]()
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás