Kolony směr Trnava
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Luděk: To se nám právě loni nechtělo z důvodu podobné dopravní situace, jaké se budeme vyhýbat při jízdě z Prahy i letos, také kousek po okreskách. Na km 0- 21 a někdy i dál vládne totiž absolutní chaos, znásobený pátečním provozem a u Brna to asi nebude při pátku jiné. Takže bych to radši viděl z té dálnice před Brnem sjet, náhodou se tam něco semele a zasekneme se na hodiny. I kdyby ne, do toho maglajzu se mi zrovna 2x nechce, to už bude lepší to odskákat v tom centru.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Tak len pre zauimavost na dialnici Bratislava - Trnava v piatok po 17:00 nieje mozny prechod. Je to zapchate az po trnavu a cakanie take 2hodinky. Posledne 2mesiace za kazdym. Tak pozor
Ani ostatne cesty niesu prazdne. Piatok to je extra.
Ani ostatne cesty niesu prazdne. Piatok to je extra.
Oltcit club 11R, 1984, červena, 05/08 rip , Žiguli 2101, 1200, 1976 zelena, LPG. 04/07 rip ,Lada 2105,1300, 1984 zlta, LPG 08/08 sell ,Daewoo Nubira1, 1998, 1600 DOHC. Zelena LPG
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že bude hlavním vedoucím české kolony zvolena opět trasa stejná jako loni a myslím i předloni, tedy přes Hodonín a po okreskách. Byla to velice příjemná cesta, jak na krajinu, tak stav silnic a ani provoz nebyl nejhorší.
Akorát ke konci už na některé z nás (jedoucí hlavně z Čech) doléhala únava, nejvíc asi na mě, jelikož jsem vedl pražáky; ve Vlašimi jsme zjistili, že Radkovi u Hakouše odchází pumpa, v Jihlavě jsme se roztrhli na 3 části, každá jela jinam a to vše za nepřetržitého lijáku od Vlašimi až po Brno; do toho všeho moje neustálé "cože?" do vysílačky. Kdybychom s Radkem MB ke konci cesty nekecali přes CB, tak bych zaručeně někde usnul... Takže CB povinně s sebou.
Tímto krátkým vzpomínáním jsem snad naladil váhavce a zpět k tématu.
Akorát ke konci už na některé z nás (jedoucí hlavně z Čech) doléhala únava, nejvíc asi na mě, jelikož jsem vedl pražáky; ve Vlašimi jsme zjistili, že Radkovi u Hakouše odchází pumpa, v Jihlavě jsme se roztrhli na 3 části, každá jela jinam a to vše za nepřetržitého lijáku od Vlašimi až po Brno; do toho všeho moje neustálé "cože?" do vysílačky. Kdybychom s Radkem MB ke konci cesty nekecali přes CB, tak bych zaručeně někde usnul... Takže CB povinně s sebou.
Tímto krátkým vzpomínáním jsem snad naladil váhavce a zpět k tématu.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Honzo, obchvatu kolem Brna se vůbec neboj. To není jako v Praze . Klidně vesele pokračujte po D1 až na Slatinu. Nejvíce havárek totiž bývá v úseku Vysočiny a Devíti křížů. Pak už je to pohoda. Jezdím tam celkem často a krom hustčího provozu se mi ještě nestalo, že bych někde uvízl. Navíc největší špička bývá (dle mých zkušeností) mezi 14-15h.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
Hej Honzo, u Výstaviště bydlím, a kdybych jel z Prahy,a měl se rozhodnout, zda pokrčovat, nebo sjed do Brna, tak i přesto, že to dokonale tam znám, tak bych volil pokračovat, já taky využívám obchvat když mi pomůže, tam tě nemá co brzdit.. A kolize s emůže stát kdekoliv, takže v klidečku pokračujte..
Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby bylo vyloženě času dost, tak bych raději dálnici úplně vynechal, ale potřebujeme se k vám dostat tak nějak rozumně v čase, tak to bereme po dálnici a taky doufám, že se nikde na Vysočině a vůbec jinde nezasekneme.
Jestli je ten obchvat v poklidu, tak dávám na znalce poměrů a asi zvolíme to, že budeme pokračovat až na tu Slatinu (ostatní Pražáci, máte někdo námitky?) a potom se se všemi spojíme.
Sice průjezd starou silnicí v okolí Brna je velmi zajímavý a "kochací", vč. tunelu a průjezdu Brnem, ale čas je čas, nebo chcete- li jízdní řád a kdybychom se tam setkali skutečně skoro přesně krátce po té 16 hod. a do Vlčkoviec dojeli dříve a s menší únavou, než loni, bylo by to ideální.
Takže trasa kolony je tak nějak dohodnutá. Ještě dořeším tu Prahu a přepíšu to do prvního příspěvku. Teď jak to udělat s časem? Loňský start si už nepamatuju, ale vím, že jsme se trochu zdrželi. Když řeknu, že to bylo v půl třetí, souhlasí to?
Bylo by možné letos z Prahy vyrazit kolem 13 hod.? (nejpozději)
Jestli je ten obchvat v poklidu, tak dávám na znalce poměrů a asi zvolíme to, že budeme pokračovat až na tu Slatinu (ostatní Pražáci, máte někdo námitky?) a potom se se všemi spojíme.
Sice průjezd starou silnicí v okolí Brna je velmi zajímavý a "kochací", vč. tunelu a průjezdu Brnem, ale čas je čas, nebo chcete- li jízdní řád a kdybychom se tam setkali skutečně skoro přesně krátce po té 16 hod. a do Vlčkoviec dojeli dříve a s menší únavou, než loni, bylo by to ideální.
Takže trasa kolony je tak nějak dohodnutá. Ještě dořeším tu Prahu a přepíšu to do prvního příspěvku. Teď jak to udělat s časem? Loňský start si už nepamatuju, ale vím, že jsme se trochu zdrželi. Když řeknu, že to bylo v půl třetí, souhlasí to?
Bylo by možné letos z Prahy vyrazit kolem 13 hod.? (nejpozději)
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
jestli si myslel mne,tak bych moc rád jel,ale nerozhoduji sám,navíc ta svatba,kam jdu je jedněch z našich nejlepších známých,takže bohužel...Honza 21061 píše:Tímto krátkým vzpomínáním jsem snad naladil váhavce a zpět k tématu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
... no ja len tak, raz sme sli v kolone (asi piati) myslim na prvy alebo druhy trnavsky zraz smerom z nitry, a priemerka bola takych 120čmelák píše:to gogo: nesahaj na ludkovu matematiku, vi moc dobre co pise je rozdiel ist sam a v kolone
inak neviem ci je rozdiel v rychlosti ist v kolone, alebo solo pravdaze ak neratam, ze kazdych 10 kilometrov musi niekto cikat