razovy utahovak - ano ci nie?
Moderátor: Moderátoři
Re: razovy utahovak - ano ci nie?
silentblok nemam chcem len vymenit srobu, no neda sa vybrat ani ku nej dostat dajak rozumne. buchal som po nej kladivom a uz sa zacina koniec sroby zahynat, tie uchyty na naprave zohynat ale ani sa nehla
Niva 1.6 karb + Niva 21213 1.7 SPI,JEEP Cherokee, Subaru Forester, Skoda Superb, Skoda octavia, Skoda 120
Šroub ti pravdepodobne prihrdzavel o vnútorné púzdro silentbloku a tam nepomôže ani rázak, lebo sa to bude točiť celé spolu v gume.
VAZ 21061 - 1986 - 50 shades of orange
VAZ 21011 - 1976 - plyňák
VAZ 2105 - 1983 - expedičný špeciál
VAZ 21061 - 1980 - zožrali ju oxidi
VAZ 2101 - 1979 - fatal crash
VAZ 21011 2x - 1980/1976 - adoptívne deti
Felicia combi 1,3mpi - 2000 - prevoz ND
Repliky koncoviek výfuku
VAZ 21011 - 1976 - plyňák
VAZ 2105 - 1983 - expedičný špeciál
VAZ 21061 - 1980 - zožrali ju oxidi
VAZ 2101 - 1979 - fatal crash
VAZ 21011 2x - 1980/1976 - adoptívne deti
Felicia combi 1,3mpi - 2000 - prevoz ND
Repliky koncoviek výfuku
Presne ako vravi Viko. Hmm...silentblok menit ani nemusis, ale srob s valcekom urcite.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Nejsem v obraze, ale jak pise Viko, ten zarezly valecek ke sroubu ma reseni v odrezani hlavy sroubu a az to je venku, tak by jsi mozna jeste ten valecek pri vetsi snaze osvobodil, ale sroub bude na vymenu (pokud jde o kosti zadni napravy). Priste procpat vazelinou at to nezarezne.
Ten aku "milwokee" jsem mel mozno zkusit v praci je to podstatne silnejsi nez co mam na vzduch. Vetsinou povolim kola golou a razovym usetrim cas sroubovani. Finalne dotahuju taky golou.
Ten aku "milwokee" jsem mel mozno zkusit v praci je to podstatne silnejsi nez co mam na vzduch. Vetsinou povolim kola golou a razovym usetrim cas sroubovani. Finalne dotahuju taky golou.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Nikde nepíšu že si má Milwaukee koupit. Je asi každýmu jasný že kvůli dvoum šroubům si ho nikdo kupovat nebude.Jde taky půjčit. Jsem ale skeptik-trhákem, šroub buď utrhne, nebo ožvýká šestihran. Nahřátí funguje a na Nivě je mnohdy jediná možnost. Navíc píše že tam není jak zabrat takže trhák bude asi k ničemu.Takže nedoporučuji trhák a ani pseudo hořáček. Mám ho taky ale nikdy jsem s ním šrouby nenahříval. Takže to můžou být vyhozený peníze. Jo a k těm baterkám- jde zrepasovat jakoukoli baterku z historickýho aku nářadí. Klidně i z 20let, takže není třeba strašit. TakTeepee píše:...RadoNiva potřebuje povolit 1-2 spoje na kostech s vytrženými držáky. Pokud má dát 500,-CZK za trhák a eventuelně 2000,-CZK za hořáky, je to 1/4 ceny rázovadla Milwaukee, který mu pak asi bude doma ležet a nevím, jestli do toho bude po pár letech náhradní baterka. Kdyby si zařizoval servis na starý werky, pak je to něco jinýho. Pokud pro něj peníze nejsou problém, pak taky. Já bych peníze raddši ušetřil a chvíli si s tím pohrál. Teď je na Radovi, co přesně potřebuje a co si může dovolit.
Naposledy upravil(a) Teepee dne pon led 11, 2021 08:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Byl překlep v označení citace a příspěvek se tím rozhodil. Citace opravena, Mušketýrův přípěvek nikoli!
Důvod: Byl překlep v označení citace a příspěvek se tím rozhodil. Citace opravena, Mušketýrův přípěvek nikoli!
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
problem je, ze litiove baterky sa pouzivaju len par rokov dozadu, predtym boli nicd a nimh. a tie zrepasovat je drahsie, nez si kupit novy original litiovy aku nastroj...mušketýr píše:Jo a k těm baterkám- jde zrepasovat jakoukoli baterku z historickýho aku nářadí. Klidně i z 20let, takže není třeba strašit. Tak
da sa niekedy pri niektorych voltazach aj nahradit stary nicd/mh za liion, alebo lifepo, resp lipo, ale potom musis prerobit aj nabijacku, resp kupit specialnu novu. a to ked nemas, tak je to zasa drahsie, ako novy original litium nastroj.
dobra sprava je, ze sa mi po hodine porodu jezka proti srsti podarilo stahovakom vytlacit tu zlomenu srobu zo silentbloku. vysla aj s puzdrom, silentblok zostal. je tam dokonale zrastena s tym puzdrom, bez sance ich rozdelit, tak jak ste pisali. chvalabohu som to predpokladal, takze som objednal aj puzdro. zajtra to planujem vymenit. budem ale musiet nejako dostat napravu na spravne miesto, kedze mi na jednej strane urvalo tuto kost (kratke tiahlo) a na druhej to dlhe tiahlo. takze naprava je kusok vytocena, cim mi kost nesedi dierka na dierku s uchytom, nedam tam teda srobu...
spravim to aj na zemi, ci musim dvihat? nejaka rada?
aby sme tu neplietli temy, tema tiahla je tu: https://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?f=89&t=24987
Niva 1.6 karb + Niva 21213 1.7 SPI,JEEP Cherokee, Subaru Forester, Skoda Superb, Skoda octavia, Skoda 120