To to delaji z blata? Takovou zavadu u krabice ani u zadneho auta z blizkeho okoli nepamatuju.
Moderátor: Moderátoři
No právě že to asi bude nějaká slitina zlata původem z kosmického výzkumu - je to měkké, drahé ale láme se toKřečík Barbuška píše:To je ze zlata nebo co?
To to delaji z blata? Takovou zavadu u krabice ani u zadneho auta z blizkeho okoli nepamatuju.
Stejně to auto "dojede" právě na tu elektroniku okolosickwokmove píše:Z .... motor a prevodovka v mojom aute a teda dve najdolezitejsie sucasti si robili rusaci a to je hlavne.
Nebral by som to az tak tragicky u mna za 2 roky nejaku zavadu na elektronike nebadam (klopem na drevo) Vacsina tych suciastok ktore ovladaju priamy chod vozidla su z starsich Renaultov a tak uz maju za sebou nejake modifikacie vyrobcom...takze majitelia renaultov nam urobili test v skutocnych podmienkach a my by sme mohli mat stastie a uzivat benefity odladenych suciastok. A ako hovori Georgius pokym je ochotny nam Cory pomoct a mame toto forum stale je nadej, ze budeme pojazdny aj po dlhsej dobe. Inak stierac co som vcera objednal z FR je na ceste a zajtra mi dorazi. Mam sto chuti zavolat do Slovlady, ze co na tom riesili cez 30dni. Toto je asi jedina skutocna chyba ktoru svojmu auticku vycitam... a to spravanie sa importera... za to samozrejme nemoze....valda1971 píše:Stejně to auto "dojede" právě na tu elektroniku okolosickwokmove píše:Z .... motor a prevodovka v mojom aute a teda dve najdolezitejsie sucasti si robili rusaci a to je hlavne.