keby len stany, tašky ale aj nohy (a nie tie od stola) v bufete v piatok večerradek mb píše: O tom, že v kempu psi ochcávali stany, o tom ani nechci psát! Nevím o nikom, komu by se chtělo spát ve smradlavém stanu.
asi nebolavalda1971 píše: Doma mi došlo, že není (nebo jen já ?) Pamětní karta
NIEEEEÉÉ!!! Išiel som 3 (slovom TRETÍ ) za Albertom a neprekročili sme rýchlosť 40km/h, najčastejšie sme išli 25 (!!!) až 35km/h. A to aj medzi poliami! Ako profesionálneho vodiča (30 rokov praxe, 2 mil.km) ma ponosy na rýchlu spanilku iritujú, pretože je to jednoznačne neschopnosť účastníkov spanilky jazdiť v ucelenej kolone. (Ach tie autoškoly, ale to je téma z iného súdka) A to dlhé roky, nie len teraz a v Mnicháči. Preto už niekoľký krát som išiel na začiatku kolony. Niektorí z mne nepochopiteľného dôvodu si nechajú veľkú medzeru a potom zrazu "vystrelia" a problém je na svete. Nesústredenie sa na jazdu a vazidlo pred sebou, púšťanie chodcov či iné blbiny (fotenie spanilky vodičom) sú príčinou trhania kolony. O odpájaní sa účastníkov tu už ktosi písal.valda1971 píše: Výtku mám ale ke Spanilce a i vysvětlení za sebe - textu : Víme, že Albert jezdí coby vedoucí kolony rychle a čím blíže konci se rychlost vždy zvyšuje ! Tedy u asi 90 aut první 60km a poslední 100km?! Takže navrhuji pomalejší jízdu vedoucího vozidla a na druhou stránku propozic srazu vytisknout mapku trasy. Je mi jasné že nemohou být všude "navigátoři"
ZRAZ bol úplne parádny, pár noviniek v súťažiach a ich hodnotení prispelo k pohode. Ďakujem Radkovi, Viktorovi, Vašátorovi a všetkým čo som nemenoval za odvedenú robotu.
Rád som postretal fúru fajn ľudí a po tých rokoch už aj kamarátov. Teším sa na vás zas!!!