Svoje hodnocení připojím později, musím ale reagovat na některé příspěvky.
valda1971 píše: Víme, že Albert jezdí coby vedoucí kolony rychle
Albert jel celou dobu 40km/h, občas zrychlil na 50km/h. Od účastníků na začátku kolony jsem naopak slyšel výtky, že by se mohlo jet rychleji. Já jel takřka na konci kolony a krom toho, že se natahovalo a smrskávalo jako harmonika, se dalo tempo v pohodě stíhat. Smutné je, že se stále najdou tací, co neposlouchají instrukce organizátorů. Bylo jasně řečeno, že pokud někdo nechce jet spanilku celou, ať jede na konci kolony. Opět si někdo seděl na uších...
radek mb píše: nicméně jsem tyto lidi vyzýval k uhrazení poplatku a z těch pěti či šesti aut prý přišel zaplatit jediný. A to je ostuda. Nemyslel jsem si, že to je v Ladaklubu možné, ale zmýlil jsem se. Takže vy, kdož jste nezaplatili a měli tak učinit, styďte se!
Ano, styďte se
radek mb píše: Přiběhl pes a tu tašku pochcal!
A to ani nevíš, že ji pochcali psi dva. Proč ten první, to nevím. Ten druhý chtěl přebít toho prvního.
Roman 2105 píše: Bylo mi líto žen které nedostaly poháry za všechna místa za stejnou disciplínu jako chlapi.
Možná by se měli chlapi zamyslet a své ženy za volant také občas posadit. V jízdě zručnosti totiž soutěžily pouze čtyři ženy. Ano, čtyři. Vzhledem k tomu, že se některé zúčastňují této soutěže pravidelně, rozhodli jsme se vyštrachat alespoň dva poháry. Dlouhodobě je počet účastnic nízký. Loni jsme chtěli ženy motivovat a předali diplomy. Nicméně počet účastnic se nezvýšil.
Viko píše:Priebeh spanilky som preberal s Hurikánom a z toho čo som pochopil, najväčší problém je, že proste nejsou lidi.
Osobně toto beru jako výmluvu. Stačilo vytisknout pár map, obejít pár dlouhodobých účastníků a zaúkolovat je. Já mnohokrát blokoval křižovatku a nemám s tím problém. Stejně tak, kdybych měl mapku, roztrženou kolonu bych navedl správným směrem. Místo toho jsem akorát stihl dva telefonáty a poprosit kluky z VB, ať nás dovedou na náměstí.
Aby to nevypadalo jen na nějakou kritiku, z mého pohledu se sraz velmi vydařil. Počasí bylo perfektní, na jízdě zručnosti soutěžila hromada lidí - DĚKUJI VŠEM ÚČASTNÍKŮM, UDĚLALI JSTE MI SVÝM ZÁJMEM O SOUTĚŽ OBROVSKOU RADOST!
Orientační závod byl naprosto perfektní, podle slepé mapy jsem navigoval poprvé a byla to naprostá bomba. Díky za orienťák, díky za vysvětlení jak pracovat se slepou mapou, díky že jsme byli na poslední chvíli vpuštění na trať! a díky za nesoulad tachometrových počítadel - zhruba po pátém průjezdním bodu jsme stanovili koeficient nepřesnosti a pak už nebloudili

.
Rovněž bych chtěl poděkovat za perfektní atmosféru jak na letišti, tak v kempu. V kempu jsme to letos myslím zvládli velmi poklidně, přesto byla zábava.
Teď už jen skákací hrad a bude to naprosto perfektní