von je eště nějakej u Olomounce jo? nn tohle je jinej, tady máme jediný Kamencový jezero na světěLittle Red Riding Hood píše:jen tak mezi náma děvčatama.. ten chomutov kde přebýváš.. to náhodou není ten u olomouce co??..
2105
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Oni odchovali mladý nebo ještě vysdrželi ty starý? Když jsem ještě bydlel v Ústí,tak jsem se na ně jezdil taky koukat.Bohužel už jsem dost dlouho pryč a mám to dost z ruky.hornak.active.sound píše:A v Chomutove maji taky jedinecny exemplare v ZOOparku.
Maj tam ROPAKY . Nadherny zviratka.Jezdim tam casto bo to mam kousek.Ale ROPAKY musim videt dycky,dyz tam jedu ]]] Dycky jim privezu nakou pneumatiku to maj nejradsi
Tak až tam zase pojedeš,tak jim hoď nějakou tu holínku i za mě.
Dík.
Ctirad
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Pool: Moje
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jinak koukam že jsme skoro sousedi ne ?
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Jestli tam někde bydlíš tak jo! Já bydlím na Bzendě. Šel jsem tama v pátek odpoledne a viděl jsem celkem tři lady. Černou moc pěknou 03, potom tmavěčervenou trochu tuzing 07, ta stála jen kousek od tebe. Pak teda tvoji červenou 05 s nápisem ladaklub a to už mně nedalo a musel jsem si to vyfotit.Tommel píše:Jinak koukam že jsme skoro sousedi ne ?
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo na Blatnické ta 03 je moc pěkná pak tady občas parkuje i bílá 03 a taky krasnej kousek a ta 07ka je 05ka s zadnima lampama 07
Ta 05/07 stála občas i před našim na parkovišti. Mívala pěknej laďák, ale vypadalo to šíleně, moc vysunutý a moc nízko. Teď jsem si všiml, že už tam má normální výfuk a jenom koncovku. No a tu černou 03 jsem taky párkrát viděl u našeho, ale to je asi tím, že na Vinohradech nikdy nevíš, kde večer zaparkuješ, je to tady šílený s parkováním, víš jak...Tommel píše:Jo jo na Blatnické ta 03 je moc pěkná pak tady občas parkuje i bílá 03 a taky krasnej kousek a ta 07ka je 05ka s zadnima lampama 07
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Laďák tam měl ale ukradli mu ho majitele znam osobně taky skoro soused a učasní se i pravidelných schuzí a je fakt že to parkování tady je děs
Ropák
Ropák je fiktivní zvíře z filmu Jana Svěráka Ropáci. V tomto filmu s ekologickou tematikou představuje menšího tvora žijícího ve velmi znečištěném prostředí.
Výběh věnovaný ropákům je možno spatřit v chomutovské ZOO.
Ekologové užívají označení ropák také ve smyslu titulu „Ropák roku“. Tento titul je udělován na základě hlasování mezi odbornou veřejností osobě, která se dopustila v daném roce počinu nejvíce nepřátelského životnímu prostředí.
CO JE TO ROPAK?
Ropák je fiktivní zvíře z filmu Jana Svěráka Ropáci. V tomto filmu s ekologickou tematikou představuje menšího tvora žijícího ve velmi znečištěném prostředí.
Výběh věnovaný ropákům je možno spatřit v chomutovské ZOO.
Ekologové užívají označení ropák také ve smyslu titulu „Ropák roku“. Tento titul je udělován na základě hlasování mezi odbornou veřejností osobě, která se dopustila v daném roce počinu nejvíce nepřátelského životnímu prostředí.
CO JE TO ROPAK?