2105

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Freedom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freedom »

Little Red Riding Hood píše:jen tak mezi náma děvčatama.. ten chomutov kde přebýváš.. to náhodou není ten u olomouce co??..
von je eště nějakej u Olomounce jo? :lol: nn tohle je jinej, tady máme jediný Kamencový jezero na světě 8)
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

... ja vim a take Podkrusnohorsky lesopark, vlastne jiz zoopark :) . W.
hornak.active.sound

Příspěvek od hornak.active.sound »

A v Chomutove maji taky jedinecny exemplare v ZOOparku.
Maj tam ROPAKY :lol: . Nadherny zviratka.Jezdim tam casto bo to mam kousek.Ale ROPAKY musim videt dycky,dyz tam jedu ]]] :lol: Dycky jim privezu nakou pneumatiku :lol: to maj nejradsi :lol:
Devil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devil »

JJ já jim tam leju zase vyjetej olej :lol: po těch ojetinách mají pak škytavku.Tak jsou rádi že to můžou zapít :lol:

Příspěvek od mayo456 »

Skutocne peknaaaaaaaaa
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

hornak.active.sound píše:A v Chomutove maji taky jedinecny exemplare v ZOOparku.
Maj tam ROPAKY :lol: . Nadherny zviratka.Jezdim tam casto bo to mam kousek.Ale ROPAKY musim videt dycky,dyz tam jedu ]]] :lol: Dycky jim privezu nakou pneumatiku :lol: to maj nejradsi :lol:
Oni odchovali mladý nebo ještě vysdrželi ty starý? Když jsem ještě bydlel v Ústí,tak jsem se na ně jezdil taky koukat.Bohužel už jsem dost dlouho pryč a mám to dost z ruky. :cry:
Tak až tam zase pojedeš,tak jim hoď nějakou tu holínku i za mě. :lol:
Dík.
Ctirad
Pool

Příspěvek od Pool »

Čí je tohle... :?:
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Pool: Moje :wink: :)
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Pool

Příspěvek od Pool »

Tommel píše:Pool: Moje :wink: :)
Aha :o o.k. :)
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Jinak koukam že jsme skoro sousedi ne ? :D
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Pool

Příspěvek od Pool »

Tommel píše:Jinak koukam že jsme skoro sousedi ne ? :D
Jestli tam někde bydlíš tak jo! Já bydlím na Bzendě. Šel jsem tama v pátek odpoledne a viděl jsem celkem tři lady. Černou moc pěknou 03, potom tmavěčervenou trochu tuzing 07, ta stála jen kousek od tebe. Pak teda tvoji červenou 05 s nápisem ladaklub a to už mně nedalo a musel jsem si to vyfotit.
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Jo jo na Blatnické :lol: ta 03 je moc pěkná pak tady občas parkuje i bílá 03 a taky krasnej kousek a ta 07ka je 05ka s zadnima lampama 07 :wink:

Pool

Příspěvek od Pool »

Tommel píše:Jo jo na Blatnické :lol: ta 03 je moc pěkná pak tady občas parkuje i bílá 03 a taky krasnej kousek a ta 07ka je 05ka s zadnima lampama 07 :wink:
Ta 05/07 stála občas i před našim na parkovišti. Mívala pěknej laďák, ale vypadalo to šíleně, moc vysunutý a moc nízko. Teď jsem si všiml, že už tam má normální výfuk a jenom koncovku. No a tu černou 03 jsem taky párkrát viděl u našeho, ale to je asi tím, že na Vinohradech nikdy nevíš, kde večer zaparkuješ, je to tady šílený s parkováním, víš jak... :roll:
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Laďák tam měl ale ukradli mu ho majitele znam osobně taky skoro soused a učasní se i pravidelných schuzí :) a je fakt že to parkování tady je děs :?

OndrejGTi

Příspěvek od OndrejGTi »

Ropák

Ropák je fiktivní zvíře z filmu Jana Svěráka Ropáci. V tomto filmu s ekologickou tematikou představuje menšího tvora žijícího ve velmi znečištěném prostředí.

Výběh věnovaný ropákům je možno spatřit v chomutovské ZOO.

Ekologové užívají označení ropák také ve smyslu titulu „Ropák roku“. Tento titul je udělován na základě hlasování mezi odbornou veřejností osobě, která se dopustila v daném roce počinu nejvíce nepřátelského životnímu prostředí.

CO JE TO ROPAK? :|
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“