von je eště nějakej u Olomounce jo?Little Red Riding Hood píše:jen tak mezi náma děvčatama.. ten chomutov kde přebýváš.. to náhodou není ten u olomouce co??..
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Moderátoři
Oni odchovali mladý nebo ještě vysdrželi ty starý? Když jsem ještě bydlel v Ústí,tak jsem se na ně jezdil taky koukat.Bohužel už jsem dost dlouho pryč a mám to dost z ruky.hornak.active.sound píše:A v Chomutove maji taky jedinecny exemplare v ZOOparku.
Maj tam ROPAKY. Nadherny zviratka.Jezdim tam casto bo to mam kousek.Ale ROPAKY musim videt dycky,dyz tam jedu ]]]
Dycky jim privezu nakou pneumatiku
to maj nejradsi
Jestli tam někde bydlíš tak jo! Já bydlím na Bzendě. Šel jsem tama v pátek odpoledne a viděl jsem celkem tři lady. Černou moc pěknou 03, potom tmavěčervenou trochu tuzing 07, ta stála jen kousek od tebe. Pak teda tvoji červenou 05 s nápisem ladaklub a to už mně nedalo a musel jsem si to vyfotit.Tommel píše:Jinak koukam že jsme skoro sousedi ne ?
Ta 05/07 stála občas i před našim na parkovišti. Mívala pěknej laďák, ale vypadalo to šíleně, moc vysunutý a moc nízko. Teď jsem si všiml, že už tam má normální výfuk a jenom koncovku. No a tu černou 03 jsem taky párkrát viděl u našeho, ale to je asi tím, že na Vinohradech nikdy nevíš, kde večer zaparkuješ, je to tady šílený s parkováním, víš jak...Tommel píše:Jo jo na Blatnickéta 03 je moc pěkná pak tady občas parkuje i bílá 03 a taky krasnej kousek a ta 07ka je 05ka s zadnima lampama 07