Z minulé neděle:
Tak jsem ten motor vytáhl ven. Týden předtím jsem se s Luďkem Ondrůchovým bavil, co je potřeba pro zvednutí motoru udělat.
Vyzvěděl jsem informace, ale to, že přední dif je (kromě 3 šroubů na motoru) přišroubován 2 šrouby do držáků motoru mi neřekl. A já se divil, proč zvedám celý auto.
Ale to nic.
Motor jsem převezl na kolečku (fúriku) do dílny, šup s ním na stůl a rozdělat. Překvapení čekalo po sejmutí prsou. Rozvodový kola jakeš/takeš v pořádku, snad jen vylomenej jeden zoubek na kole pro pohon olejovýho čerpadla. Co jsem ale nečekal - to byla absence šroubu dole u kliky, který zabraňuje přeskočení řetězu. Ve vaně nebyl, ani by se tam neměl jak dostat. Je dostatečně dlouhý na to, aby se při případném uvolnění opřel o prsa.
Někdo na tom motoru přede mnou pracoval a (asi) měnil rozvody, protože prsa byly na silikonu a ten šroub tam zapomněl dát zpět.
Taková oprava se opravdu vyplatí ... jenom doteď jsem dal za materiál 3 litry, práci nepočítám.
Zítra/v neděli pokračování. Na hlavu nový ventily, zabrousit a gufera. Snad se mi ten motor i podaří nacpat zpátky do auta, doskládat, namašlit a natočit

. L.
PS: Majo, vezmeš ten starej polomotor? Za litr/tisíc českých? Poskládám ho do přepravního stavu (motor, čerpadlo, vana)