To Ctirad:
Zase si říkám, že lepší na starší už sjetější kotouče lepší možná méně kvalitní ale nové destičky, než kombinace starší kotouče/starší destičky, uvidím, ještě si to musím rozmyslet...
To Brandy:
Já už v Krči kupuju jenom originální balení, tj. kapaliny oleje apod. dokonce ani žárovky tam už nebudu kupovat. Jedna v přední obrysovce za půl roku zčernala, že skoro nesvítila, ta druhá stejně stará je na tom ještě dobře. Testuju teď žárovky od Narvy, pokud se osvědčí, koupím je i do koncovek, kde už ty krčské rychle šednou taky.
Kamarád do své Lady 1300 se kterou jsem i sám najezdil dost km kupoval skoro celé nové přední brzdy a po dohadování se o jedné podložce, někam, nevím kam, na ně dal, nekoupil ji, až po pár jízdách se o ráfek prodřela trubka a brzdy mu vysadily přesně před oranžovou na křižovatce, takže stačil jen přidat plyn aby vystřelil pryč a usmát se do kamery, to bylo vše... To, že platil 500,- ještě skončilo výborně, mohl zaplatit jinde něčím jiným, raději nedomýšlet.
Od té doby jsme věřili jen katalogům dílů a sobě. I já jsem se tam hádal o žárovkách H1 do pomocných dálkovek a skutečně už jinde než v CS Auto Lada, díly kupovat nebudu a nepoužiju ani nové brzdové hadičky koupené v Krči, jsem zablokovaný!