autodily KRC

(Kam chodit nakupovat pro naše miláčky)

Moderátor: Moderátoři

Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

To Pato: Proste kazdej kus je original! :D

To Honza: Tak to asi pekne nastve co?

Ja v Krci kupuju veci docela casto a jsem celkem spokojen. Je fakt ze musim presne vedet co chci a nespolehat na to, ze mi poradi. Treba jsem nedavno kupoval tesneni do karburatoru a ta zenska se malem hadala ze nemuzu mit v 21061 karburator 2107. Kdyz jsem presto trval na tom, ze to tesneni chci, tak se na me divala jak na magora.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

No jestli jsou ty destičky značky Tsitron kvalitní jako vyždímanej tsitron(česky citron),tak bych je tam snad ani nedával. :wink: :lol:
Naposledy upravil(a) Ctirad Vyskočil dne úte led 31, 2006 21:26, celkem upraveno 1 x.
Ctirad
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Je fakt, ze pokud je tam moc tvrda smes, tak ti to muze znicit i koutouce.
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

To Ctirad:
Zase si říkám, že lepší na starší už sjetější kotouče lepší možná méně kvalitní ale nové destičky, než kombinace starší kotouče/starší destičky, uvidím, ještě si to musím rozmyslet... :?

To Brandy:
Já už v Krči kupuju jenom originální balení, tj. kapaliny oleje apod. dokonce ani žárovky tam už nebudu kupovat. Jedna v přední obrysovce za půl roku zčernala, že skoro nesvítila, ta druhá stejně stará je na tom ještě dobře. Testuju teď žárovky od Narvy, pokud se osvědčí, koupím je i do koncovek, kde už ty krčské rychle šednou taky.
Kamarád do své Lady 1300 se kterou jsem i sám najezdil dost km kupoval skoro celé nové přední brzdy a po dohadování se o jedné podložce, někam, nevím kam, na ně dal, nekoupil ji, až po pár jízdách se o ráfek prodřela trubka a brzdy mu vysadily přesně před oranžovou na křižovatce, takže stačil jen přidat plyn aby vystřelil pryč a usmát se do kamery, to bylo vše... To, že platil 500,- ještě skončilo výborně, mohl zaplatit jinde něčím jiným, raději nedomýšlet. :(
Od té doby jsme věřili jen katalogům dílů a sobě. I já jsem se tam hádal o žárovkách H1 do pomocných dálkovek a skutečně už jinde než v CS Auto Lada, díly kupovat nebudu a nepoužiju ani nové brzdové hadičky koupené v Krči, jsem zablokovaný! :?
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

No to me nedeste ! V mladickem nadseni co vsechno budu muset vymenit jsem v Krci zakoupil nove kotouce i desticky. Nakonec jsme zjistil ze puvodni brzdy funguji jako drak takze ty nove mi lezi na pude (stejne jako u Radka zacinam budovat sbirku nepouzitelnych nahradnich dilu :lol: ). Chtel jsem je vymenit nez v lete pojedu do jugosky ale s temahle zkusenostma..... nedokazu si predstavit az mi v kosovu vypovi brzdy zrovna v tu nejmene vhodnou chvili... :shock: :shock:
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Pokud koupis original dil, tak by mel bejt v pohode. Ale radit si od nich nenecham!! Posledni dobou ale radsi nakupuju v Kladne. Autem jsem tam za 15, 20 minut. Myslim, ze ten chlapek co tam prodava Lada dily tomu docela rozumi. Nedavno mi vysvetloval jak se meni gufera na ventilech a jak nejlepe sundat remenici pri vymene rozvodaku. A pokud jde o ruzny zarovky a takovy univerzalni veci, tak to nakupuju ve skodovce na Belohorsky. Takze kdo potrebuje Krc? :D
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Honza 21061 píše:To Ctirad:
Zase si říkám, že lepší na starší už sjetější kotouče lepší možná méně kvalitní ale nové destičky, než kombinace starší kotouče/starší destičky, uvidím, ještě si to musím rozmyslet... :?
Ne ne.Neber to jako radu :wink: .Je to jenom taková kravina,co mě napadla při přečtení té značky destiček. :wink: :lol:
Ctirad
Jiri

Příspěvek od Jiri »

i orig dily z ruska nejsou zadna extratrida, ale repliky z ukrajiny - verim ze to je jen kus hmoty ktery podobne vypada.. Ja jsem na Konevce kdysi koupil gumove uchyty vyfuku a do mesice se urvaly. Pry to nebyl original uznali to jako reklamaci ale grafitovej tesnici krouzek ke katu jsem musel koupit za svy
(490kc) nedelam si iluze. slusna kavalita jsou finsky vyfuky, brzdove kotouce a desticky LUCAS, svetla z Autopalu, elektrika BOSCH....
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Ctirad Vyskočil píše:
Honza 21061 píše:To Ctirad:
Ne ne.Neber to jako radu :wink: .Je to jenom taková kravina,co mě napadla při přečtení té značky destiček. :wink: :lol:
Ale je to pravda, musím o tom přemýšlet, dávat se mi to tam vůbec nechce, ale dnes jsem destičky kontroloval a do výměny kotoučů nic měnit nemusím, jsou více, než dobré a potom pořídím originál od Lady! :P
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

To Rafan:
No já naštěstí ty kotouče nekoupil a i kdybych je koupil, půjdou teď po zkušenostech za destičkama, tj. do skříně mezi díly pro případ nejvyšší nouze. Neviděl bych to sice zase tak černě, ale v každém případě dílům z Krče už zkrátka nevěřím a kupovat je tam nebudu. Ty faudi- klouby mi daly dostatečně za vyučenou a když se dají koupit originál díly od Lady, tak budu raději kupovat už jen ty. Naštěstí nemusíme řešit dilema, jako třeba s BMW, jestli originál za 15 tis. nebo druhovýrobu za 2 tis. tady to naštěstí nejde tolik do peněz ani u originálů...

To Brandy:
Nojo originál, ale problém je v tom, že např. ty kloubky byly označeny jako originál a s originálem to nemělo nic společného, totéž je tam s řadou dalších věcí. Na Koněvce mi to vysvětlovali- sice je to vyrobené v Rusku jako originál, ale i tam jsou velké rozdíly mezi ladou a Ladou, obrazně řečeno... Dostal jsem několik příkladů, mají tam i díly neoriginální, ale zákazníka na to upozorní, jestli chce zaručovanou kvalitu, nebo radši nižší cenu. Pro mě je lepší raději si trochu připlatit, ale aby to pasovalo a vydrželo. Velice dobře se na to hodí rčení "nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci"... :?
Jinak do té Škodovky na Bělohorskou mám v plánu se taky někdy jít podívat po nějakých dobrých žárovkách a tak, jsem v těch místech docela často a s radostí jsem zjistil, že to tam je. Zbývá jen se tam vypravit. :P
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

No jo Honzo, je to spatny. Dneska uz nemuzes verit nikomu a nicemu. Klidne Ti prodaj neco co prezentujou jako original a pritom to vyrabel nejakej manik v Polsku doma ve sklepe. Taky jsem se uz parkrat presvedcil, ze kupovat levny veci se proste nevyplati. Ja porad nevim, kde mam koupit predni blatniky aby to byla kvalita (v ramci moznosti) a aby to tam sedelo. Asi si ty svoje poradne zmerim a pak pujdu do prodejny s metrem a budu kontrolovat jestli se shodujou rozmery. Jinak fakt nevim..

A tu skodovku na Belohorsky muzu jen doporucit.
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Tak, tak... :? Ty blatníky bych zrovna kupoval na Koněvovce v Ladě, přímo tenhle případ jsem řešil s jedním zkušeným ladistou, který měnil blatníky u více aut a zkoušel neoriginální i ty skutečně originální a jenom ty koupené v Ladě mu tam přesně padly. Byly sice dražší, ale to co zaplatil na dílech potom ušetřil na práci a dobré kvalitě a měl to bez starostí jak a kde to rozklepávat aby to tam nasadil. Takže v případě těch blatníků bych se obrátil na CS Auto Lada, kdyby náhodou neměli originál, tak by Tě určitě upozornili, ale co jsem se tak ptal před časem na blatníky, měli by je mít originál...
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Tak vcera jsem byl v Lade na Konevce. Ptal jsem se na ty blatniky. Ten chlapek rikal ze jsou original a stoji 950 Kc/kus. :( Neoriginal vubec nemaji (na rozdil od Krce, tam maji podle ceniku oboji). Mluvili jsme o tech problemech s licovanim. Rikal, ze o tom vi. Lidi mu prej rikali, ze to co usetri na neoriginal blatnicich, to daji klempirovi za slicovani. Prej kdyz se meni oba, tak to jeste jde (nejak to slicujes), ale menit jenom jeden to je prej peklo. Pak jsem sel o kousek niz do Autostartu. Ten chlapek tam ma neoriginal blatniky za cca 700 Kc. Rikal ze original se uz vubec nedelaj a ze v Lade maj uplne to samy co on, akorat drazsi. Tak nevim, ale verim spis CS Auto Lada.
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

No vidíš, že jsem Tě poslal do správných dveří, ochotně poradí, pokecají a mají tam dobré věci. :wink: Jinak o tom Autostartu už tady myslím někdo psal úplně na začátku a co já vím, tak to nevyznělo taky zrovna spokojeně...
To znám z Krče taky, že se už něco nevyrábí a je k dispozici jen tohle... Nezapomínej, že Lada 2106 se přestala vyrábět před měsícem ve firmě Iž a Lada jako taková ji přestala vyrábět tuším v roce 2001 a náhradní díly se určitou dobu vyrábět musí. Něco mi říká, že 6 let a některé věci ještě déle, myslím, že 10 let, ale nevím to přesně. I Kdyby to překročilo tuhle dobu, tak myslím, že Lada má v Evropě tolik kusů kulaté řady, že by byla sama proti sobě, kdyby na to přestala dělat díly. Otázkou je, jak zareaguje CS Auto Lada na klesající poptávku u nás, když auta ubývají ale věřím, že určitě díly budou vozit alespoň na objednání. (To je ještě určitě za hodně dlouho) :) Být Tebou, tak bych těch 950,- za kus obětoval, 700,- láká, ale ta vyšší cena je za vyšší kvalitu. I já v tomto případě věřím Ladě...
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Jeste zkusim Kladno, tam ma myslim original za 900. :) Neoriginal nechci, i kdyby byly zadarmo, ale kdyby se daly sehnat original levneji, tak bych se nezlobil. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Firmy a kontakty“