ger007 píše:
to sid: no dobre a ako na tieto miesta ???
Tam už nič nespravíš keď je to už pozvárané. Dôležité je však, aby do špár medzi plechmi nevnikala vlhkosť a vzduch. Čiže tam musí byť všetko vytmelené tak,ako má byť. Na tvojej kasni by to malo ešte aj byť .
Ale môj názor je ten,že sa uberáš zlou cestou. Každé auto, ktoré sa používa sa dostane skôr či neskôr do štádia, kedy sa musí buď spraviť znova, alebo dať do šrotu. A preto by si si mal položiť otázku, či ti tá investícia nekresťanských peňazí predĺži nieako výrazne dobu životnosti karosérie. Ja si myslím, že nie. Je to presne, ako mi povedal raz Vašek. Šopovať výfuk na auto k bežnému jazdeniu sa ti neoplatí. Vydrží o dva roky dlhšie,ale stojí to ako tri nové výfuky. Skôr by si to mal všetko poriadne a pedantne porobiť ako sa má, riadne vytmeliť, dať kvalitný lak, ošetriť dutiny, dať plastové podblatníky a keď to bude hotové, venovať radšej úsilie starostlivosti o karosériu, pravidelne kontrolovať a opraviť včas nieaké kazy, pravidelne striekať dutiny a garážovať to. Pravidelne umývať a ošetriť nieakým autobalzámom. Takto máš šancu, že ti to niečo vydrží.