![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Marťas: Ironie ?
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Hm - to je divný. Nevzpomínám si, že by (když jsem si byl vyzvedávat letos v květnu značky z depozita) mi paní za okýnkem tvrdila něco o neplatným techničáku - mám "knížku". Prostě vydala značky a OTP a šel jsem pryč.Karlos 2101 píše:Ahoj, jal jsem se přepsat kanárka, avšak při polopřevodu jsem narazil na to, že mi paní za oknem řekla, že techničák kterej mám je neplatnej a musí mi ho zabavit, přitom asi 10 minut před tím jsem nechával smazat číslo motoru. Ale to neřešim, paní jsem uškemral, aby mi novej techničák vydala na počkání, sice jsem přišel o technickou, ale nevadí, ale teď se konečně dostanu k otázcev novym techničáku, kterej asi opisovala podle jinýho, soudě podle toho, že tam mám hned napsaný i 14" kola a dokonce v provedení cargo. Ale napsala tam do kolonky Alternativní provedení i: Přívěs je vybaven NBS AL-KO 251S a nápravou AL-KO B 1200-5 s kolovými brzdovými jednotkami AL-KO 2051. Pod tím je napsaný: 36: 2 000/2 000, 37: z 100/2 000. Co to znamená ? Znamená to, že je v techničáku napsaný tažný ?