Problémy s některými členy

(Já jsem postavil bábovičku a on mi ji zbořil, aneb volný ring pro lidi, kteří jsou ve při :-) )

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
csfousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od csfousek »

No nevím když jsem odchazel z autobusu tak jsem se ptal Kopra jak je to uních tak mi říkal že ma tak zzzz měsíčně i když bych to co dělal on nedělal.
Naposledy upravil(a) csfousek dne pon kvě 31, 2010 23:19, celkem upraveno 1 x.
Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018

LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Mě tvrdil, že bere kolem x. Zzzz má tady. Rači už nic nepíšu, protože o tom nic nevím ;)
Naposledy upravil(a) Jelen dne pon kvě 31, 2010 23:19, celkem upraveno 1 x.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Kewinte co se týká těch tapeců, tak už je to pozdě. Nejsou.

A co se týká Kopra, tak ono to není tak jednoduché, jak se zdá. Že má v práci a doma problémy, jsem chápal dost dlouho. Ale všechno se dá řešit, když člověk chce. U něho mám pocit, že neměl zájem, to řešit. Nejde jenom o nás, co jsme se ozvali. Těch zklamaných a čekajících lidí je víc, ale za ty psát nebudu. Jenom si vzpomínám, jak to kolikrát probíhalo. Jé, ty máš sprej na dutiny. Já ho použiju a pak ti ho koupím. Nekoupil. Nebo, potřeboval bych šoférové sedadlo na 07, já ti ho potom seženu. Nesehnal. Štít s budíkama na 06 potřeboval známý a zaplatí mi ho. Nezaplatil. Má cenu v tom pokračovat? Pokud tobě Jelene dluží daleko víc, tak ti přeju, ať to dostaneš. Já už jsem se s tím smířil, jenom jsem chtěl, aby to věděli i ostatní.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010 :hrob:
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.

Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008 :hrob:
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Věřím, že nikdo z nás nemá z takovéto situace potěšení.
Naposledy upravil(a) MartasBrno dne pon kvě 31, 2010 22:50, celkem upraveno 1 x.
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

Já nevím, co napsat, s mám zkušenost přesně opačnou, vím, jak na tom Kopr je a jak na tom byl, znám to poměrně do detailu, pokud vím, moc dobře si uvědomuje, co komu kde dluží, až na spor s Latexem (můj názor, nemluvím za něj). Nevidím, co máte mezi sebou, slyšel jsem obě verze, dodám k tomu jen to, že několikrát jsem dojel do Frýdlantu, když měl Kopr do výplaty daleko, a vždycky jsem mohl přespat, několikrát mi nabídl poslední cigáro a několikrát se se mnou podělil o opravdu poslední jídlo v ledničce. Stejně tak mi dal několik věcí, které mohl vesele zpeněžit a udělaly mi opravdu radost (ty teď má někdo jiný). A mohl bych pokračovat dál...

Rád bych k tomu ještě dodal, že dvacítka na výplatní pásce v Praze je za určitých podmínek adekvátní osmičce na Beskydsku. Navíc řekl bych, že výplata není veřejná záležitost.

Okrajově: Když došla řeč na Koprův nový PC, zaslechl jsem něco a splátkách a hodném Mírovi.

Na zamyšlení: Když jsem jezdil pracovně na Ostravsko, spával jsem u Kopra, vozil jsem s sebou větší částky peněz a vždycky jsem ten balík nechával na chodbě, nemíval jsem to ani přesně spočítané a nikdy mi nezmizel ani drobák:) Proč by pak proboha měl "krást" flexu, kterou pak prodá za pár stovek?
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
vintera

Příspěvek od vintera »

"kdo je bez viny, ať hodí kamenem"
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Ci sa budu niektori na mna hnevat alebo nie je mi to uplne jedno ale obcas uz nemozem.

Ked sa tu raz objavil prispevok (trnava 2006) ze ci obeham zraz za 500kc tak som si myslel ze je to zly vtip ale na kolko to vtedy bolo "ine" forum ako teraz tak som tomu nevenoval az taku pozornost.

Ale teraz :shock: v podstate stale sa tu riesa problemy kupa/predaj a za vsetkym su stale peniaze :?:

Chlapci mam taky pocit ze dost vela ceskych clenov tohto fora su riadni sociali ........ :roll:
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Poznámka moderátora:

Pánové. O dané věci nic nevím a proto se k tomuto tématu nebudu nijak vyjadřovat. Důrazně ale žádám všechny, kterých se toto smutné téma netýká, ať se nevyjadřují :!: Ti, kterých se osobně týká a měli potřebu, se již vyjádřili a vy (my) ostatní si můžeme časem udělat nějaký závěr sami. :idea:

Dál bych tady nerad četl nějaké další informace z okruhu "osobních údajů", jako např. zmiňování výše mzdy atd. Vám by se určitě také nelíbilo, kdyby to o Vás někdo psal. ;)

Věřím, že tohle budete respektovat. Pokud ne, tak téma uzamknu.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Acibuk píše:když měl Kopr do výplaty daleko, a vždycky jsem mohl přespat, několikrát mi nabídl poslední cigáro a několikrát se se mnou podělil o opravdu poslední jídlo v ledničce.
Tohle by mel Kopr urcite i u mne (to on dobre vi). Kdyby se jednalo jen o ten pocitac, tak bych kvuli toho tema urcite nezakladal. Ale pokud mi diky jeho kecum zacne volat treti osoba, v tomto pripade jeho pritelkyne, zacne mi tvrdit nejake bludy ze to neni jeho vec i pres to, ze jsem vsechny zalezitosti resil s nim, tak je to jasny podraz a kamaradstvi jde stranou.

Kopre jestli ti to zavarila Natala, nebo si me vedome do toho namocil nevim a zdrejmne se to ani nedozvim. Ale az se tohle doresi, jste vy dva pro mne absolutni tabu, nechci vas uz nikdy videt....
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Chester

Příspěvek od Chester »

Marťas píše:Já Kewintovi taky táhl světla na sraz a už je mam zas doma :?
Já mu loni do Jedovnice vezl celej motor, nevyzvedl si...
2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
Marek

Příspěvek od Marek »

Já k tomu napíšu jen toto: Je mi líto, že někteří mají s jinými členy klubu takovéto neshody, ani mně by to nebylo příjemné. Na druhou stranu já s nikým z klubu nikdy podobný problém neměl, takže nebudu soudit.

Myslím si ale toto: Pokud něco prodáváte, nechte si za to ihned zaplatit a nemusíte tady potom psát takovéto elaboráty. Věřte, že to Koprovi určitě není příjemné, ať je pravda taková či onaká. Ono se to nikomu nečte příjemně, věřte mi. Nebo pokud někdo od vás něco chce a nemá na to potřebnou hotovost, není přece ani pro jednu stranu ostudou sepsat obyčejnou kupní smlouvu se splátkovým kalendářem. Když nic jiného, máte aspoň platný doklad a nějakou páku.

Já jsem si před časem od jednoho velmi váženého člena klubu půjčil hotovost, která nebyla právě malá (60.000 Kč). Sepsali jsme normální smlouvu o půjčce finanční hotovosti, jejíž součástí byl splátkový kalendář. Nevidím na tom nic špatného, naopak jako slušný člověk považuji ze své strany za nezbytné ochránit věřitele před problémy.

Asi je dobře, aby i jiní lidé věděli, že mezi členy klubu jsou určité neshody. Ale možná se to mohlo prezentovat citlivěji, zvláště pokud jde relativně o maličkosti. A pro vás potenciální věřitele je to ponaučení do budoucna.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

sice se mne tohle tema netyka, tak snad nebudu ohodnocen... O Kelwinovi je to vseobecne znamo jak se chova, tudiz nechapu, ze se s nim i presto nekdo snazi uzavrit obchod...co ja vim, tak na Aukru take obchodoval a mozna jeste stale obchoduje a to uz mu par nicku blokli z duvodu neodebrani zbozi - na takove nikdo neni zvedavej, proto radim radeji prodat jinde nez se s vecma tahat zbytecne a delat ze sebe ocasa :idea:
Co se tyce Porka, situaci taktez neznam ale vim, ze to neni zrovna jednoduche a i ja sam sem dluznikem :oops: S tim co popisuje Atex to mozna je jen nedorozumneni nebo nejake rozbroje se spolubydlici - tezko rict, kazdopadne stalo se tak snad se najde nejaka rozumna cesta...
Co si tak matne pamatuju, uz tu byli i takovi tragedi, co dluzili a nakonec za ne platil nekdo jiny a jeste se citili dotceni, ze po nich nekdo neco chtel...a nebylo to zrovna par korun takze asi tak. Jestli jde v pripade Atexe o nejake vyhrozovani ze strany majitelky auta, je to docela smutne ale stale resitelne...hlavne zadnou paniku ;-)
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

hele když je tu řeč o těchdle věcech docela ve mě hrklo, máte u kopra někdo sjednané povinné ručení??..
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

...
Naposledy upravil(a) MartasBrno dne úte čer 01, 2010 12:25, celkem upraveno 1 x.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Věřím tomu co je zde napsáno,ale Kopr na mně dodnes působí dojmem slušného člověka,který asi nadělal velkou botu.Doufám že to nakonec vyřeší a někdy se s ním zase uvidím.
Odpovědět

Zpět na „Hádky“