Moderátor: Moderátoři
Myslim, že Ford Mustang ma tuhou zadní nápravuKoko Loko píše:každopádně tuhá zadní náprava v roce 201X
Než vyšla ta studie,jsem to myslel takyzelvotron píše:Studie prokázala, že 80% majitelů BMW řady 1 si myslí, že jejich vozidlo má poháněná přední kola...![]()
http://www.bimmertoday.de/2010/03/23/st ... zu-fahren/
mi se tohle auto moc libilo a kdyby bylo dobre udelano s dobrou kastli, a motorem tak 1.7 - 2.0, mpi, 16 ventil , 2x airbag, abs a klima tak bych akcetopval cenu tak 250 000. Problem je zajiste ten, ze auto se nevyrabi z zrejme vyrabet nebude a ty fotografie jsou stare myslim minimalne 5 let, mozna i vice. Toto byla snad jedina lada za posledni dobu, ktera me vylozene zaujala. Bohuzel z ni bylo hovno, jako vzdy, kdyz by se nahodou vyrabelo neco, co bych chtel.Koko Loko píše:Nalejme si čistého vína, to vozidlo by bylo pro méně náročného jedince ideální volbou. Mě by to i sedlo, těch pár odlišností oproti krabici bych zcela jistě rychle pobral, zbytek bych měl již v paži. Nicméně mám obavu, že by to mělo tradiční mouchy v podobě nulové ochrany spodku a dutin s nutností dodělání ze strany kupce a mizerný lak po stránce protikorozivní ochrany, zcela jistě horší než v dobách kdy nad Kremlem vlál rudý prapor.