nepravidelny chod motoru

Moderátor: Moderátoři

Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

no jako nervy to jsou nehorazne, uz sem do teho skoro i kopal jak sem se vztekal ... karbec dvakrat rozebrany, profukle vsechno co se dalo, elektromagnet cvaka, pak sem i jehlu vyndal a ho*no ... chvili to brbla a zdechne, kdyz mam malo plynu tak to skace jak na porazce .... ale zase jak slapnu vic tak jede super, no uz nevim, podivam se na ty hadice a pak jsem v koncich
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Cory píše:A prave tie problemy podnietili majitela dat ho zosrotovat.
A to je dobré :mrgreen:
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

tak jsem karburator rozebral a vycistil, a dela to porad to stejny zkousel jsem stelovat smesy a po stazeni sytice chcipne porad kolisavy otacky, svicky jsem vycistil a nic co jinak by to mohlo byt?
jakke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakke »

rozdělovač ?
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Koukni se na ten rozdělovač. To je jednoduchá záležitost, ten jsi měl zkusit když jsem ti to psal jako první.
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

oki co mam zkontrovat na rozdělovaci? jinak jinej nemam abych to vymenil
Cory

Příspěvek od Cory »

No, vseobecny postup kontroly motora by mal byt asi taky- najprv skontrolovat rozvody, potom zapalovanie a nakoniec karb. Rozdelovac: Stav prerusovaca ( vycistit, pripadne vymenit), nastavit odtrh na prerusovaci, skontrolovat palec, viecko a predstih. Šarapatu moze robit aj kondenzator, ale ten neviem ako sa da skontrolovat
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Já měl kontakty na rozdělovači v pohodě, ale z neznámýho důvodu to cukalo a nechtělo moc jet, tak jsem ho vyměnil celý a bylo po srandě. Chtělo by to, aby ti ho někdo půjčil, je to jednoduchá akce a vyloučí to závadu.
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

tak dneska jsem chtel nastartovat a mel jsem vypadly palec rozdelovace tak jsem zkousel nahodit a male rany z karburatoru zkousel jsem po druhy a najednou vetsi rana a od nekud z boku karburatoru vystrelil dym porad to muze byt rozdelovacem nebo spis co je pravdepodobnejsi:-)
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Odněkud z boku karburátoru by neměl vystřelit dým. Asi bude špatně přitěsněný. Rozdělovač bych asi taky vyměnil už z principu.
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

myslim ze z prava jak jsou ty sroubyk na serizeni:-(
Lada Rider

Příspěvek od Lada Rider »

Cory píše:Šarapatu moze robit aj kondenzator, ale ten neviem ako sa da skontrolovat
odmontujes kondezator, do serie s nim zapojis ziarovku, pripojis na baterku a ak sa rozsvieti je prerazeny
СЕКТОР ГАЗА парты
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

bych radsi vymenil za novy ne? ale me to uz ted nejede vubec sakra :(
Pája
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pája »

Když ti to střílí do karbecu při startování, tak máš vysokej předstih, možná ale i pozápal. Kontrolovals? A vystřelilo ti to třeba šroubem volnoběhu, protože ho máš na max. povolenej. Jen tak si tipuju, ale zkus to omrknout.
VAZ 1800kk na prvočinitele
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

tak ja tomu nerozumim ale rikam musel jsem jezdit na sytic jinak mi na volnobeh chcipl musim proverit provereneho pracovnika asi:-D
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“