no dyt, tam sme s Aterixem radili asi hodinu s jeho 21044peet2101 píše:JJ zamrzl, ale nelezl bych na něho a stejně po ledu radši jezdímhanácký námko by mohlo povídat

Moderátor: Moderátoři
Tohle mi hlava moc nebere! Zkus si to zrevidovat ... jednou DOLE podruhé HORE !Sid píše:Ak je málo, ohneš smerom dole a opať vyskúšaš, ak je veľa, ohneš smerom dole.
přijedu, posedím, poslechnu hudbu v cafe separe, naberu slečnu a jedu na barbořinuJmJ píše:slady, boze, nestraspeet2101 píše:až spravím dobíjení tak dám vědět. Možná někdy v sobotu jak pojedem na slady) tam dycky vodim Drobka jen kolem, aby poznal tmava zakouti kromerize
Asi bych ho nezapínal, co kdyby se ti podařilo to "naladit" na více voltíků než by bylo zdrávopeet2101 píše: A ještě mě napadlo jestli můžu před nastavením zapnout i rádio protože bez něho prakticky nejezdím
Ano ano. Za jedno: načo ho budeš mať zapnuté pri stojacom aute.Koko Loko píše:Asi bych ho nezapínal, co kdyby se ti podařilo to "naladit" na více voltíků než by bylo zdrávopeet2101 píše: A ještě mě napadlo jestli můžu před nastavením zapnout i rádio protože bez něho prakticky nejezdím.