Zadní koncovky jsou zoxidované, chce to vypojit, šroubovákem odstranit oxidaci na těch ploškách (porýpat) a dát to zpátky.
Pokud tě na Ladě trápí jenom tohle, tak to jsi šťastný majitel jako já.

Moderátor: Moderátoři
Však takhle to má správně vypadat.dmatej píše:U Kaliny blinkry bliknou až když je odemčeno/zamčeno. Stejně tak se při odemykání napřed cvakne u řidiče a až pak najednou zbývající dveře (když odemykám klíčkem - když odemykám dálkou, odemkne se řidič na první zmáčknutí, na druhý ostatní).
Ahoj, já vím, tu příčinu jsi zde již popisoval, přesto mě mrzí, že Ti sloužil tak krátce...Erik píše:Ahoj Jakube, ne, Ty výčitky mít nemusíš. On ten počítač chodil do té doby, než jsem byl nucen odpojit akumulátor v autě, dobít ho a následně jsem před jeho zapojením několikrát provedl jeho připojení přes ampermetr (abych změřil proud, který odebírá auotrádio). Marně jsem doufal, že bude mít nějaké resetovací tlačítko nebo třeba přístup ke svému vnitřnímu zdroji, který by se na čas odpojil a tím se uvedl do původního stavu. Bohužel nic takového jsem nenašel. Dost mě to mrzí, a asi i se*e, protože jsem se na něj moc těšil a líbil se mi. Jen bych nečekal, že odejde takovýmhle způsobem...