Ivo píše: Gratulace. Proboha, co se nelíbilo?
Díky díky
Nelíbilo se třeba zajíštění čepů řízení hřebíkem (zrovna jsem neměl po ruce závlačku

). Technik sice uznal, že hřebík má větší pevnost jako závlačka, ale předepsaná je závlačka. Dále se mu nelíbilo lehké kroucení se převodky řízení na nosníku karoserie. Potom klasika lékárnička (kterou ještě nemám komplet, kamarád mi má z nemocnice donést nějaké obvazy). A nezajištěná autobaterie (držák jsem po zimě byl línej namontovat

)
Mno a největším problémem byla zhoršená účinost provozní brzdy na levém zadním kole. Přes zimu asi lehce začalo téct prasátko (krom seřízení excentrů jsem po zimě na zadku nic nedělal). Chvíli přemýšlel, koukl na veteránskou testaci, pochválil nástřik spodku, souběh předních brzd a ruční brzdy ... a nakonec napsal všechny závady do A
Technik byl velkej pohodář, navíc Oranžádu zná od bývalého majitele, kdy na tom byla pokaždé mnohem hůře - několikrát neprošla.
Rovnou jsem provedl STK i na našem Oplu Corsa 1.0 12V (šla jako první) a prohlídka probíhala velice pohodově. Rovnou mi řekl, že kdyby se měla provádět STK podle předpisů, neprošlo by ani jedno auto co stojí na parkovišti ... a že tam byla i nová auta.