Mix otázek a odpovědí III
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mix otázek a odpovědí III
Co je to za auto ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Cadillac Eldorado rok výroby cca 1958
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Potřeboval bych vědět, jestli lze někde koupit samotné písty do předních brzičů na Nivu. Máte někdo tuchu?
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
- Křečík Barbuška
JmJ, LRxx jsou z odporem, na ty bych věšel měděné, cpát odporové špagáty na odporové svíčky mi připadá nešťastné. Jaká je situace u DRxx by jsi musel ověřit měřením. U nového výkovku bych prozkoumal (oměřil) původní instalaci a dle toho se zařídil.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Ja myslim, ze R bude znamenat, ze maji odpor. Od brisku jsem jine nez s R nenasel jak pro 2104 tak pro 2111. Rekl bych, ze ted mam odborove kabely zaroven se svickami s odporem Mam to tak uz hadam 6 let. A svice s odporem a kabely s indukcnim jadrem?Koko Loko píše:JmJ, LRxx jsou z odporem, na ty bych věšel měděné, cpát odporové špagáty na odporové svíčky mi připadá nešťastné. Jaká je situace u DRxx by jsi musel ověřit měřením. U nového výkovku bych prozkoumal (oměřil) původní instalaci a dle toho se zařídil.
VAZ 2104 1.3 1989
- Křečík Barbuška
Neříkám, že to tak nemůže být, ale uvaž. U klasiky: odpor v palci, odpor ve špagátu, odpor ve svíčce, nepřipadá ti to jako blbost? U těch induktivních kabelů jde v podsatě o odrušení, takže na ně bych dával už jen Lxx, myšleno na klasice.
Co se týče tvého nového ingotu, tak tam netuším, nerad bych ti radil nějakou volovinu co smete zapalovací modul. Vyčkej PetraHC, on jest v oboru kovaný a zkušenosti s novou řadou má.
Jinak to DRxx by analogicky s odporem být mohlo, ale neměl jsem to v tlapkách a internet o tomto detailu mlčí, nicméně nehledal jsem nijak precizně.
Co se týče tvého nového ingotu, tak tam netuším, nerad bych ti radil nějakou volovinu co smete zapalovací modul. Vyčkej PetraHC, on jest v oboru kovaný a zkušenosti s novou řadou má.
Jinak to DRxx by analogicky s odporem být mohlo, ale neměl jsem to v tlapkách a internet o tomto detailu mlčí, nicméně nehledal jsem nijak precizně.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Zítra se ti můžu zeptat v krámě. Myslíš jenom ty tři pístky nebo celej blok i s odvzdušňovákama co se dává do třmenu?Nemo píše:Potřeboval bych vědět, jestli lze někde koupit samotné písty do předních brzičů na Nivu. Máte někdo tuchu?
VAZ 1117
Tak nikto nema po ruke radiator kurenia?
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- MartasBrno
Lidi, někde jsem viděl výkres takové té desky, co se dává pod palubku pod kastlík spolujezdce a je v ní přišroubovanej reprák k žiguláckýmu autorádiu. Nemůžu to najít. Můžete mi to někdo změřit, jaký to má míry, kde je vingl, neb to bylo nějak šikmý a křivo ufiklý... a tak. Díky.
Právě že mi jde jen o samotné pístky. Potřebuju 5 kusů. Zatím jsem nikde neuspěl...No, ještě jsem nezkusil Mělník.Luděk Ondrůch píše:Zítra se ti můžu zeptat v krámě. Myslíš jenom ty tři pístky nebo celej blok i s odvzdušňovákama co se dává do třmenu?Nemo píše:Potřeboval bych vědět, jestli lze někde koupit samotné písty do předních brzičů na Nivu. Máte někdo tuchu?
EDIT>Tak oficiální info, pístky jako náhradní díl neexistují. Hliníkové bloky mám O.K., nebudu dávat 5tis. za nové. Volím variantu "B" - nechám si zrobit pístky z nerezu.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
- MartasBrno
Nemáte někdo z Brňáků kontakt na Poola?
Pozdě, ale přece. Asi bych volil dle doporučení výrobce, jinak minimum odrušovacích prvků, poněvadž každý je potenciálním nebezpečím pro zapalovací blok (při jeho přerušení). Svíčky jsou hluboko v bloku, takže by rušit neměly, v dlouhých nástrčkách odpory zřejmě jsou (neměřil jsem) a kabely jsou v blízkosti bloku a shora kryté stíněním uvnitř "šusbakelitu" takže klidně neodrušené. Pokud není rušen vlastní radiopřijimač na SV, mělo by to takto stačit (DV stejně nikdo neposlouchá a tam to asi bude rušit vždy).Koko Loko píše: ... Co se týče tvého nového ingotu, tak tam netuším, nerad bych ti radil nějakou volovinu co smete zapalovací modul. Vyčkej PetraHC, on jest v oboru kovaný a zkušenosti s novou řadou má...
To rušení na DV je naopak dobré pro kontrolu zapalování tranzistorákem - viz : viewtopic.php?f=86&t=10841&p=220917&hilit=radio%2A#p220917
Naposledy upravil(a) Petr HC dne pát říj 21, 2011 11:40, celkem upraveno 1 x.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Nemo píše:Právě že mi jde jen o samotné pístky. Potřebuju 5 kusů. Zatím jsem nikde neuspěl...No, ještě jsem nezkusil Mělník.Luděk Ondrůch píše:Zítra se ti můžu zeptat v krámě. Myslíš jenom ty tři pístky nebo celej blok i s odvzdušňovákama co se dává do třmenu?Nemo píše:Potřeboval bych vědět, jestli lze někde koupit samotné písty do předních brzičů na Nivu. Máte někdo tuchu?
EDIT>Tak oficiální info, pístky jako náhradní díl neexistují. Hliníkové bloky mám O.K., nebudu dávat 5tis. za nové. Volím variantu "B" - nechám si zrobit pístky z nerezu.
Pístky sehnat opravdu nejdou, ale 5 000,- za dva bloky je strašně přemrštěná cena.
Zkus to tady: http://www.lada-dily.cz/produkty/detail ... 21299.html
VAZ 1117
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
Co je tohle za svisláky ? Horní nebo spodní ?
http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... 0015i.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/3/ ... 0014i.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... 0015i.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/3/ ... 0014i.jpg/
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!