oooo...děkuji cenná to informaceMarťas píše: na kola osobně doporučuji použití geometrického tvaru kruhu

Stanley__001x, Abych řekl pravdu tak sem plánoval oblepit všechno

Moderátor: Moderátoři
oooo...děkuji cenná to informaceMarťas píše: na kola osobně doporučuji použití geometrického tvaru kruhu
Pórku, prď na to, Standu už nepřevychovášKopr píše:PŘYMÝCHAT,MÍTÍ to je češtyn se my chce zvracet
Jejda, taková malá chybička a kolik radostiPórku, prď na to, Standu už nepřevychováš Ale Stando, styď se, Bohunka by zaplakala, taková hodná ženská
Bo do školy jsi chodil pozdě a večer jsi buď byl v hospodě a nebo jsi dával vodnici u ňákýho historickýho filmuStanley__001x píše:Bohunka měla snahu ale mne se minula účinkem
pomerne dobra lakovacka stoji aj viac ako 20tis....ALE ak si clovek prirpavi auto sam ,ma lakyra kamarata a vie si prenajat lakovaci box+si auto nastroji sam ,jasne ,ze sa da lacnejsieKopr píše:Marosqo, Já se přiznám že nechápu co tady píšou někteří že lak na auto stojí 20 a výš tisíc já dělal dvě půlky auta za 5 litrů a dodnes jsem spokojen s výsledkem chce to jen máknout
No, rozdíl to neni, rozdíl je jenom v přístupu. Jestliže máš bávo radši než žigula, tak je jasný, že si do něj spíš vložíš ty peníze.Marosqo píše:ale na bmw sa chystam lakovat predne/zadne celo, zadnu kapotu a prahy a to uz pojde do boxu na profi lakovanie, sam si na to netrufam predsa len je to rozdiel ...