Sid píše:No ono v zadu vtedy neboli ešte kotúče a trubku niejako zapchal, takže ani ručná nešla a brdil len predok. Keď nejde ručná predpokladám, že to je stále tak.
pssst, chces aby tu niekto chytil infarkt?
Kotuce som tam aj vtedy mal, len som mal zhodene strmene lebo som kupoval nove a tie som im daval na vymenu. Prave preto aby mi konecne isla rucna. Lenze som sa ulakomil na repasovane(za strasnych 4200Sk/kus) a teraz si bucham hlavu lebo rucna nejde ani na nich. Len co sa odhodlam tak ich pojdem reklamovat a radsej este 2 litre priplatim na nove

Ale brzdy brzdia bombovo, som chvilu soferoval Tommelove a cudujem sa - taha to rovnako, sila tam je, ale brzdy nic
Keby som ich nemal tak sme uz niekolkokrat mrtvi. Ked sme pri 190ke vyblikavali Skodu Superb tak chlapik nechapal. Skoro to TDIcko uvaril, taky dym s neho isiel - este nech mi niekto povie ze nove dizle nehulia tak mu doprajem jazdu za hentakym krapom po dialnici
A ten interier fakt neviem kedy dokoncim, ale je tam toho viac, kym sa k tomu rozkyvem bude treba zase novy lak

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4