Majov kombál II - Legenda pokračuje
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som mal tu čest zviesť sa vo Fatamorgáne!!! Veeeeeelmi nádherne auto. Slintal som ako pes Klobuk dole, Majo
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
pssst, chces aby tu niekto chytil infarkt?Sid píše:No ono v zadu vtedy neboli ešte kotúče a trubku niejako zapchal, takže ani ručná nešla a brdil len predok. Keď nejde ručná predpokladám, že to je stále tak.
Kotuce som tam aj vtedy mal, len som mal zhodene strmene lebo som kupoval nove a tie som im daval na vymenu. Prave preto aby mi konecne isla rucna. Lenze som sa ulakomil na repasovane(za strasnych 4200Sk/kus) a teraz si bucham hlavu lebo rucna nejde ani na nich. Len co sa odhodlam tak ich pojdem reklamovat a radsej este 2 litre priplatim na nove
Ale brzdy brzdia bombovo, som chvilu soferoval Tommelove a cudujem sa - taha to rovnako, sila tam je, ale brzdy nic
Keby som ich nemal tak sme uz niekolkokrat mrtvi. Ked sme pri 190ke vyblikavali Skodu Superb tak chlapik nechapal. Skoro to TDIcko uvaril, taky dym s neho isiel - este nech mi niekto povie ze nove dizle nehulia tak mu doprajem jazdu za hentakym krapom po dialnici
A ten interier fakt neviem kedy dokoncim, ale je tam toho viac, kym sa k tomu rozkyvem bude treba zase novy lak
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Passat byl stejně drsnej, hlavně v těch zatačkach třeti zatačku si řekl když to zvladne tak lada tak to musi i novej passat mě to brzdi dobře, Maysner spal jak mimino když jsem brzdil ze 185km/h kvuli fabii tdi
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
taky mi ta cesta z frydku do brna prisla naka kratka. pamatuju vyjezd z frydku, projeti okolo hranic na morave, pak vyskov a pak brno
mmj. neni mozny aby kazdy tdi od vw melo spatnej chip. vsechny co sme potkali, jakmile zjistili co jede za nema, zacli nehorazne dymyt
mmj. neni mozny aby kazdy tdi od vw melo spatnej chip. vsechny co sme potkali, jakmile zjistili co jede za nema, zacli nehorazne dymyt
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009