Najazdil som na nom 28tis. km, z toho min. 20tis. po dialnici a hlavu mam stale pokope...a dovolim si tvrdit ze mi huci viac ako tebe...ludia nebudte sracky, ak chcete sportovy vyfuk treba nieco aj vytrpiet...SalWador píše:Snad se mi cestou do Bechyne nerozskoci hlava.
Maďarské výfuky
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: taky mam madara
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Já ho mám na autě měsíc, najel jsem asi tisíc km (zvuk super, ale už se těším, až se vypálí a začne pořádně basovat, jak slibuje Myšo ). Před instalací jsem ho nastříkal stříbřenkou na výfuky (do 650 stupňů) a zatím O.K.anton77 píše:Natřel jsem ho černou vypalovací barvou na trubky ke komínu a je to ok. Mám ho asi měsíc a půl a rez nikde.
A jízdní vlastnosti? Ukažte mi jiný auto, kde získáte takovej nárůst výkonu za dvanáct stovek...
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Měl sis to nechat žárově našopovat hliníkem. Pak by ti to nerezlo. Já jsem vloni jeden díl měnil a nechal ho pohliníkovat. Jezdil jsem s tím celou zimu a je pořád jako nový.SalWador píše:Tak mam to na aute presne 14 dni a uz je to orzely jak sfina... Mel jsem to nak osetrit, hmmm.
Mimochodem, dá se někde v okolí Brna koupit mďar? Jestli jo, tak za kolik. Myslím tím úplně celý výfuk. Na 05 mi urezl 3 díl. Druhý a první už sou taky nic moc, a tak uvažuju, že bych zkusil jednorurku. 05 se moc nechce a tak pokud to přidává znatelně výkon, bych to asi zkusil.
Je to KITTFORT ALUKSYL 0199 vypalovací silikonová žáruvzdorná barva na kamna, roury, výfuky do 500°C. 80g za 44Kč. Bohatě to stačilo, dal jsem 2 vrstvy.dmatej píše:Ha! Kolik taková barva stojí a jak se to jmenuje?anton77 píše:Natřel jsem ho černou vypalovací barvou na trubky ke komínu a je to ok. Mám ho asi měsíc a půl a rez nikde.
Zdá se, že to by mohlo být ono!!!