věz, že bude lepší, naž na tvým OrechoviMajo píše:mne osobne sa na Kaline nepaci kratky predok/deformacna zona/
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
věz, že bude lepší, naž na tvým OrechoviMajo píše:mne osobne sa na Kaline nepaci kratky predok/deformacna zona/
na Orecha mi nesahaj, tam som si deformacnu zonu robil samLaďuša píše:věz, že bude lepší, naž na tvým Orechovi![]()
moja ma 160 000:DJmJ píše:ty mas ve 170 000 jeste puvodni spojku, tak nemuzes podle sebe soudit ostatniFOMA píše:Docela jste mě s těma destičkama překvapili.Ja menil vždy po 50 000km,a bylo jedno jestli byly origo RU za 140kč a nebo Ferodo za 450kč,a změny učinku při brzdění jsem taky nezaregistroval..![]()
Nene, jen ať sem dováží úplnou modelovou řaduradek mb píše:moje řeč,zdá se mi,že Siluet je už o něčem jinym než Priora.tavri píše:Ať si ji tam nechaj a dovalí fofrem Siluet.
Ba ne, i zvenku se mi podoba víc....JmJ píše:Podle toho, co jsem pochopil, tak priora vypada jako 110, ale uvnitr to az tak 110 neni. Pochopil jsem to tak, ze je to takovy vnitrni facelift, takze spis pajsl-lift. Je to novy auto se starym zevnejskem. Inu VAZ ma vzdy nejaky prevratny pristup