World of tanks
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of tanks
A já jsem od minulý středy eště nehrál, zejtra na to vlítnu Ale čumim ke spolubydličovi a vypadá to pěkně, skoky a topení mi eště nepředváděl, ale děsně se mi líbí zvuky děl, čim větší, tim lepší Výstřel ňáký šestkový artiny vyvolal malý hřmění, fakt paráda
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
A to je zajímavé. Všichni kolem mě už hrají nový patch, ale mně to z nepochopitelného důvodu nejde upgradovat. A to ani na jednom počítači. Nerozumím tomu.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
tak som zacal drtit aj ja
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, pod jakou přezdívkou? To jsi celou dobu čekal na tu novou fyziku, ne?
Jinak už jsem teda dneska zkusil ten novej pač (naposled jsem hrál ve středu před srazem), zas tak radikálně se to nezměnilo, je to asi lepší. I když teda zlepšení parametrů (snímky a odezva a tak) jsem nezaznamenal, spíš hůř, musíme to hrát vpodstatě na nejnižší nastavení.
Jo a taky jsem si vylepšil muj nejmilejší tank:
Marku, už jsi se s tim popral?
Jinak už jsem teda dneska zkusil ten novej pač (naposled jsem hrál ve středu před srazem), zas tak radikálně se to nezměnilo, je to asi lepší. I když teda zlepšení parametrů (snímky a odezva a tak) jsem nezaznamenal, spíš hůř, musíme to hrát vpodstatě na nejnižší nastavení.
Jo a taky jsem si vylepšil muj nejmilejší tank:
Marku, už jsi se s tim popral?
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ani neviem ze sa tam neak menila fyzika, mam v skole medzi cvikami moc casu tak co mam delat mam tam meno : matoslav007 len postupne to zacinam objavovat, napriklad si nemozem furt neak vymenit zlatky za peniaze, lebo si chcem kupit viac miesta do graze a to sa mi neko nedari kazdpoadne je to sranda s elis sme tomu celkom prepadli
Be better, not second best
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
uz aj ja som zacal hrat. Marekx89
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
NATURAL!
Nový patch 8 se mi moc líbí - graficky je velmi zdařilý a fyzika je bezvadná.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nu, hezky se to tu rozjelo , tak vyexpěte ňákej vyšší tier a sem tam po večerech by jsme mohli dávat sranda ladistický čety. Ne že by ro nešlo s nižšíma, ale ty já už nemam a nesourodý čety jsou pohroma, aneb pokud jsem jako šestkovej tank v seznamu nízko, pak dvojkovej se mnou v četě je tam v podstatě úplně k ničemu. Hoďte občas taky ňákej skrýn, ať nejsem jedinej, kdo sem pořád něco cpe.
Jako třeba teď:
Tak jsem si dojel už pro 2103 vítězství. U 2106. bitvy ukazatel vítězství přeskočil na 52% (ale už delší čas kolísam mezi).
Nová fyzika se mi taky dost líbí, nový místa na střelbu, sjezdy a podobně, samovolně jsem se eště nezničil (kromě dávnýho excesu střelby s HE municí v KV-2 na blízko, kdy mě vlna mých vlastních střepin zničila ), jednou jsem k tomu měl blízko, když jsem SU-100 poslal ze skály dolů, pásy nadranc, skoro všechyn životy v háji a eště na mě přistál další tank. Nu a tady mě to taky vyškolilo, tutu zatáčku jsem byl zvyklej projíždět na plnej céres a teď jsem tam hodil drift téměř do vody. No z toho kraje jsem se pěkně dlouho hrabal
Zde jedna bitva z těch dost povedených. Vytáh jsem do boje miláčka, po chvilce to vypadalo na ztracenou hru. Tak jsem si aspoň odfotil dvojitou oranžovou řádku, to se mi nestává každej den. A navíc už jsem byl pěkně načatej. Ale ouha, po chvíli jsme bitvu u základny otočili, přidal jsem další 2 zničený a taky jsem chytnul chuť na válečníka. Dopadlo to jak vidíte, v nervy drásajícím závěru se mi podařilo dorazit i 2 poslední nepřítele a vytvořil jsem si tak novej rekord s T-34/85. Hezká hra, kéž by byly častější.
Následující bitva už tak slavně nedopadla, spíš naopak. Po začátku to vypadalo na výhru, nakonec jsme to projeli, ale ani tak jsem z toho neměl špatnej pocit. Napřed mě upoutala zajímavá formace a nakonec to, že jsem s IS vystřílel veškerou munici, to se mi s tutim tankem eště nestalo. A taky mi to přišlo pěkně draho, jeden granát stojí přes tisícovku, takže ve výsledku jsem prodělal víc než 10 tisíc
A eště perlička na závěr. Koukam se v posmrtným režimu, jak si vede naše artyna a hle, najednou se rozpadla a propadla do cesty Pak jsem přišel na to, že to je tim, že mi spadla hra, nicméně efekt zajímavej
Jako třeba teď:
Tak jsem si dojel už pro 2103 vítězství. U 2106. bitvy ukazatel vítězství přeskočil na 52% (ale už delší čas kolísam mezi).
Nová fyzika se mi taky dost líbí, nový místa na střelbu, sjezdy a podobně, samovolně jsem se eště nezničil (kromě dávnýho excesu střelby s HE municí v KV-2 na blízko, kdy mě vlna mých vlastních střepin zničila ), jednou jsem k tomu měl blízko, když jsem SU-100 poslal ze skály dolů, pásy nadranc, skoro všechyn životy v háji a eště na mě přistál další tank. Nu a tady mě to taky vyškolilo, tutu zatáčku jsem byl zvyklej projíždět na plnej céres a teď jsem tam hodil drift téměř do vody. No z toho kraje jsem se pěkně dlouho hrabal
Zde jedna bitva z těch dost povedených. Vytáh jsem do boje miláčka, po chvilce to vypadalo na ztracenou hru. Tak jsem si aspoň odfotil dvojitou oranžovou řádku, to se mi nestává každej den. A navíc už jsem byl pěkně načatej. Ale ouha, po chvíli jsme bitvu u základny otočili, přidal jsem další 2 zničený a taky jsem chytnul chuť na válečníka. Dopadlo to jak vidíte, v nervy drásajícím závěru se mi podařilo dorazit i 2 poslední nepřítele a vytvořil jsem si tak novej rekord s T-34/85. Hezká hra, kéž by byly častější.
Následující bitva už tak slavně nedopadla, spíš naopak. Po začátku to vypadalo na výhru, nakonec jsme to projeli, ale ani tak jsem z toho neměl špatnej pocit. Napřed mě upoutala zajímavá formace a nakonec to, že jsem s IS vystřílel veškerou munici, to se mi s tutim tankem eště nestalo. A taky mi to přišlo pěkně draho, jeden granát stojí přes tisícovku, takže ve výsledku jsem prodělal víc než 10 tisíc
A eště perlička na závěr. Koukam se v posmrtným režimu, jak si vede naše artyna a hle, najednou se rozpadla a propadla do cesty Pak jsem přišel na to, že to je tim, že mi spadla hra, nicméně efekt zajímavej
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Zakoupeno VK3601H.
Momentalne mam v garazi T34 RU sporim na 34-85, KV1 elitny , KV1S uz to nieje ono, je elitny, ale ma davaju k takym tankom typ 7,8,9,10 a to sa hra tazko, IS ma troska rychlejsie delo ale inak nič moc, kv1s je rychlejsi troska na pohyb a otoclo troska pomalsie, IS3 no treba 44000 zkusenosti na najlepsie delo, tak ze setrim a ide to tazko ked oproti tankom 9-10 urovne nemam vela sanci, a zvycajne je tank na odpis. KV1s 122mm delo, IS, IS3 122mm delo vylepsene. Viac ma bavi hrat s KV1 lebo sa hra v pohode sice je pomaly ale v svojej triede silny tank a prinasa staly zisk, kdez tank kde je 122mm delo je tazke ukrmit, ako padlo 1000 za naboj ktory sa odrazi pripadne netrafite nieje nic moc, Hlavne ked strielate po tanku o2 urovne vyssie a streli sa odrazaju ste bez sance.
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
pod akym menom hrajes ?
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
K comu presne sluzi moznost konveze skusenosti ?
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Dají se převést zkušenosti tanku na volný zkušenosti, který pak můžeš použít na výzkum jakýhokoliv tanku. Tak to teda chápu já. Ovšem je to za zlaťáky, takže naprd.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Jednou se zas zadařilo s mým oblíbencem
Hele, kdyz si koupim k tanku nejake to vylepseni... plati to uz na porad, nebo po prvnim zniceni o to prijdu? Ted jsem kupoval nejaky vylepseni vyhledu o 25% tak at vim jak s tim "narabat"
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...