Nu, hezky se to tu rozjelo
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, tak vyexpěte ňákej vyšší tier a sem tam po večerech by jsme mohli dávat sranda ladistický čety. Ne že by ro nešlo s nižšíma, ale ty já už nemam a nesourodý čety jsou pohroma, aneb pokud jsem jako šestkovej tank v seznamu nízko, pak dvojkovej se mnou v četě je tam v podstatě úplně k ničemu. Hoďte občas taky ňákej skrýn, ať nejsem jedinej, kdo sem pořád něco cpe.
Jako třeba teď:
Tak jsem si dojel už pro 2103 vítězství. U 2106. bitvy ukazatel vítězství přeskočil na 52% (ale už delší čas kolísam mezi).
Nová fyzika se mi taky dost líbí, nový místa na střelbu, sjezdy a podobně, samovolně jsem se eště nezničil (kromě dávnýho excesu střelby s HE municí v KV-2 na blízko, kdy mě vlna mých vlastních střepin zničila
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
), jednou jsem k tomu měl blízko, když jsem SU-100 poslal ze skály dolů, pásy nadranc, skoro všechyn životy v háji a eště na mě přistál další tank. Nu a tady mě to taky vyškolilo, tutu zatáčku jsem byl zvyklej projíždět na plnej céres a teď jsem tam hodil drift téměř do vody. No z toho kraje jsem se pěkně dlouho hrabal
Zde jedna bitva z těch dost povedených. Vytáh jsem do boje miláčka, po chvilce to vypadalo na ztracenou hru. Tak jsem si aspoň odfotil dvojitou oranžovou řádku, to se mi nestává každej den. A navíc už jsem byl pěkně načatej. Ale ouha, po chvíli jsme bitvu u základny otočili, přidal jsem další 2 zničený a taky jsem chytnul chuť na válečníka. Dopadlo to jak vidíte, v nervy drásajícím závěru se mi podařilo dorazit i 2 poslední nepřítele a vytvořil jsem si tak novej rekord s T-34/85. Hezká hra, kéž by byly častější.
Následující bitva už tak slavně nedopadla, spíš naopak. Po začátku to vypadalo na výhru, nakonec jsme to projeli, ale ani tak jsem z toho neměl špatnej pocit. Napřed mě upoutala zajímavá formace a nakonec to, že jsem s IS vystřílel veškerou munici, to se mi s tutim tankem eště nestalo. A taky mi to přišlo pěkně draho, jeden granát stojí přes tisícovku, takže ve výsledku jsem prodělal víc než 10 tisíc
A eště perlička na závěr. Koukam se v posmrtným režimu, jak si vede naše artyna a hle, najednou se rozpadla a propadla do cesty
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pak jsem přišel na to, že to je tim, že mi spadla hra, nicméně efekt zajímavej
![Obrázek](http://mini.megaupload.cz/200/shot_004yTxMN.jpg)