Moderátor: Moderátoři
Asi jsem to špatně pochopil, ale myslel jsem, že tu končíš. Loučení je těžké.Kopr píše:Pánové moderátoři děkuji vám že jste zakročili ,každopádně zde v Ladaklubu nemám již co pohledávat nemíním snášet neustálé urážky . Na to již nervy nemám sbohem.
Kopr píše:jsem slušný člověk a nenechám se kýmkoliv neoprávněně špinit
Za co se mame omluvit? Ze nam dluzis penize? Ze si me dostal s Natalou do sracek? Omlouvam se ..... Hele vcera jsme se myslim domluvili jasne, pristoupil jsem na to, ze pokud se vse vyresi, tak to co jsem o tobe napsal smazu. Sam si rekl ze to nebudeme rozebirat na foru verejne, tak co tady prosimte zase vyskakujes s omluvama? Nebo to si zase kecal?Kopr píše:chci jen omluvu na té trvám
to taky nechápu, když jsi předtím napsal, že:Kopr píše:já do toho budu štourat tak dlouho dokud nezjednají nápravu
Kopr napsal:
Pánové moderátoři děkuji vám že jste zakročili ,každopádně zde v Ladaklubu nemám již co pohledávat nemíním snášet neustálé urážky . Na to již nervy nemám sbohem.
A to jsi tu nezažil dobu inkvizice.patmat1928 píše:Hurikán?Zdá se,že se s tima bludama strašně baví.