gogo píše:Teepee na hrad
Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl zájem taky, tenkrát jsem jí nevzal, koukal jsem na ní, ale neměl jsem u sebe dost peněz. Dneska mě mrzí, že jsem se nevrátil , kdyby tedy zbyla, budu mít radost
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
kultovní auta
Mám také nabídku.Po dlouhém ukecávání jsem s bonbonierou vyrazil z naší trafikantky Žigula a protože je na sladký tak dva ks
Tatrovek prý měli 15ks,a lady dostali jen 4ks a ještě pozdě....
Asi měli DEAGOSTINI strach že to neprodají,nebo soudruzi z Číny nestíhají
Tak bych jednoho vyměnil za tu prémiovou škodovku,jestli někdo bude chtít...... Nebo nabízím tatrovku,stejně se jim povedla zatím nejmín ze všech!!!
V pondělí mám slíbeného Wartase kombi kdyby někdo chtěl
Tatrovek prý měli 15ks,a lady dostali jen 4ks a ještě pozdě....
Asi měli DEAGOSTINI strach že to neprodají,nebo soudruzi z Číny nestíhají
Tak bych jednoho vyměnil za tu prémiovou škodovku,jestli někdo bude chtít...... Nebo nabízím tatrovku,stejně se jim povedla zatím nejmín ze všech!!!
V pondělí mám slíbeného Wartase kombi kdyby někdo chtěl
csfousek, Klíďo ji Jelenovi prodej já se asi tak brzo do práce nedostanu a tam ji mám slíbenou........
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, tak jsem tak šel dneska po městě a jdu kolem trafiky. Kouknu za výlohu a hele, Wartburg. Ušel jsem eště pár kroků, pak se to vě mě zlomilo a už jsem ho kupoval
Takže na Ladu čekačka 3 neděle a horko těžko jí sehnat první den na stánkach, Warťas hned po tejdnu a válí se jim to tam několik dní.
Doufam, že už to sesynchronizujou, bude to vycházet fakt pravidelně a bude toho dostatek. Jinak to hlídání toho by bylo dost opruz
Takže na Ladu čekačka 3 neděle a horko těžko jí sehnat první den na stánkach, Warťas hned po tejdnu a válí se jim to tam několik dní.
Doufam, že už to sesynchronizujou, bude to vycházet fakt pravidelně a bude toho dostatek. Jinak to hlídání toho by bylo dost opruz
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No a jak bys ohodnotil kvalitu modýlku W353 Tourist třeba ve srovnání s již vyšlou 2103? Celkem by mě to zajímalo. Myslím, že by bylo dobré, kdyby tady každý první majitel nějakého čerstvě vyšlého kousku napsal nějaké stručné hodnocení. Nevěřím moc tomu, že kvalita všech modelů bude vyrovnaná.
Já o téhle sérii vůbec nevěděl. TV absolutně nesleduju, takže i kdyby byly nějaké reklamy, tak to jde mimo mě a do trafik taky vůbec nechodím. Nekouřím a noviny se stejně nedají číst, takže co bych tam dělal? Naštěstí mě ale pár dní po vyjítí Lady volal jeden hodný kolega z veteránklubu a informoval mě oč jde. Začal jsem tedy obcházet všechny trafiky, na které jsem při svém pojíždění po městě narazil. A ejhle! V jedné ještě jeden kousek měli, takže šup sem s ním.
Koukaje doma do přiloženého "časopisu" a letáčku, jsem se navnadil a v počátku si řekl, že si postupně koupím, příp. objednám, všechno, co vyjde. Když jsem si ale spočítal, na kolik by mě celá tahle sranda přišla a že autíčka ani nemám kam dávat, tak mě prvotní nadšení opustilo. Asi si tedy koupím jen pár autíček, která mě osobně něco říkají a zbytek holt oželím. Vždyť bych do toho musel investovat víc, než kolik chci letos investovat do údržby vlastního auta.
Já o téhle sérii vůbec nevěděl. TV absolutně nesleduju, takže i kdyby byly nějaké reklamy, tak to jde mimo mě a do trafik taky vůbec nechodím. Nekouřím a noviny se stejně nedají číst, takže co bych tam dělal? Naštěstí mě ale pár dní po vyjítí Lady volal jeden hodný kolega z veteránklubu a informoval mě oč jde. Začal jsem tedy obcházet všechny trafiky, na které jsem při svém pojíždění po městě narazil. A ejhle! V jedné ještě jeden kousek měli, takže šup sem s ním.
Koukaje doma do přiloženého "časopisu" a letáčku, jsem se navnadil a v počátku si řekl, že si postupně koupím, příp. objednám, všechno, co vyjde. Když jsem si ale spočítal, na kolik by mě celá tahle sranda přišla a že autíčka ani nemám kam dávat, tak mě prvotní nadšení opustilo. Asi si tedy koupím jen pár autíček, která mě osobně něco říkají a zbytek holt oželím. Vždyť bych do toho musel investovat víc, než kolik chci letos investovat do údržby vlastního auta.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, musim říct, že Lada je povedená víc. U tý mam jedinej problém a to trochu odstávající jeden stěrač od okna. Jinak mě dost mile překvapila.
Wartburgu bych hlavně vytknul lak. Ten evidentně neni dokonalej, na rohach citelně nekryl dobře. Zadní stěrač a madlo nyvypadají bůhví jak.
Ale má mlhovku a zástěrky Jinak docela pěkný, celkem mě to uspokojuje. Je to asi tak na úrovni tý šest set trojky.
Wartburgu bych hlavně vytknul lak. Ten evidentně neni dokonalej, na rohach citelně nekryl dobře. Zadní stěrač a madlo nyvypadají bůhví jak.
Ale má mlhovku a zástěrky Jinak docela pěkný, celkem mě to uspokojuje. Je to asi tak na úrovni tý šest set trojky.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás