No a jak bys ohodnotil kvalitu modýlku W353 Tourist třeba ve srovnání s již vyšlou 2103? Celkem by mě to zajímalo. Myslím, že by bylo dobré, kdyby tady každý první majitel nějakého čerstvě vyšlého kousku napsal nějaké stručné hodnocení. Nevěřím moc tomu, že kvalita všech modelů bude vyrovnaná.
Já o téhle sérii vůbec nevěděl. TV absolutně nesleduju, takže i kdyby byly nějaké reklamy, tak to jde mimo mě a do trafik taky vůbec nechodím. Nekouřím a noviny se stejně nedají číst, takže co bych tam dělal?

Naštěstí mě ale pár dní po vyjítí Lady volal jeden hodný kolega z veteránklubu a informoval mě oč jde. Začal jsem tedy obcházet všechny trafiky, na které jsem při svém pojíždění po městě narazil. A ejhle! V jedné ještě jeden kousek měli, takže šup sem s ním.
Koukaje doma do přiloženého "časopisu" a letáčku, jsem se navnadil a v počátku si řekl, že si postupně koupím, příp. objednám, všechno, co vyjde. Když jsem si ale spočítal, na kolik by mě celá tahle sranda přišla a že autíčka ani nemám kam dávat, tak mě prvotní nadšení opustilo. Asi si tedy koupím jen pár autíček, která mě osobně něco říkají a zbytek holt oželím.

Vždyť bych do toho musel investovat víc, než kolik chci letos investovat do údržby vlastního auta.