211x

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

tavri píše:ty by sice mohly taky pasovat, ale je potřeba zvětšit otvor o 0,5 mm
přesně tak,fiat má středovku 58,1mm a Lada 58,6mm.Ale jak již bylo zmíněno,stačí pilník. :geek:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
honzat

Příspěvek od honzat »

Mám disky s fiata a dozadu jsem nic brousit nemusel ale ve předu trochu ano zřejmě si v Rusku s nějakou tou desetinou mm nedělají hlavu.
Skalouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skalouš »

přesně, zadek mi taky pasoval. :-)
Sk.
Čahoun

Příspěvek od Čahoun »

radek mb píše:jen je tu malý problém...stará řada měla 13" a nové desítkové řadě jsou 14"...tedy většinou.Mě osobně se zdají 13" moc malé :|
Problém to není,já mám zimáky 13-ky,dva disky z "krabice" a dva z Fiata Punto,gumy 165/80/13,bez jakýchkoliv úprav pasujou.To samé platí pro disky z Favorita vyrobeného do konce roku 1992.Ovšem pravda,mám osmiventil!
Today...tomorrow.....TOGLIATTI!!!
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Čahoun píše:z "krabice"
tento výraz by si měl Tavri patentovat :)
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
tavri

Příspěvek od tavri »

Koukám koukám jak se to krásně ujalo. :-P A co bylo humbuku kolem toho :-DD Mimochodem, admini, chtělo by to skoro přejmenovat tuto sekci z "Nová řada" na "Desítková řada" protože to co máme, už dávno není nové...
radek mb: a na srazu vůůbec nepadlo slovo zewlovat... :-(
Dodge Avenger 2.0 VVT
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

tavri píše: :-DD Mimochodem, admini, chtělo by to skoro přejmenovat tuto sekci z "Nová řada" na "Desítková řada" protože to co máme, už dávno není nové...
Já bych to nechal :wink: . A pokud by se v Togliatti přeci jen podařilo vymyslet něco lepšího, modernějšího a novějšího (o čemž pochybuju, už neni co zlepšovat :mrgreen:), tak sekce pro to by se mohla pojmenovat "Ještě novější řada" :shock: :P :D
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Jiri

Příspěvek od Jiri »

vsichni vime vo co go :-) spravna absurdita bude s timhle nazvem tak za 10 let:-) to snad už bude Priora a možna i v kombiku ... treba se tou dobou lidi budou tesit na dalsiho nastupce ......:-)
rudo.

Příspěvek od rudo. »

Mimochodom, už dávnejšie v tomto roku, som čítal nejaký RU článok o tom, že Putin podpísal spoluprácu s nejakou už nepametám akou, v Rusku známou Americkou spoločnosťou. Takže podľa novinára čo to písal to znamená, že Lada Priora a Kalina je už naozaj posledným Ruským autom ako takým.
aapetr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aapetr »

Jelikož jsem přešel na 16v tak mám na prodej 4ks kol 13" s Goodyear Ultra Grip 7 175/70 R 13 jeté minulou zimu cca 4000km . Cena celkem asi 4000 Kč .
plavec

Příspěvek od plavec »

aapetr píše:Jelikož jsem přešel na 16v tak mám na prodej 4ks kol 13" s Goodyear Ultra Grip 7 175/70 R 13 jeté minulou zimu cca 4000km . Cena celkem asi 4000 Kč .
Ty 4 kola máš z 8V, to co mám já?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
aapetr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aapetr »

Jsou to původní z 21102 8v takže na tvoje auto půjdou .
Jiri

Příspěvek od Jiri »

rudo. píše:Mimochodom, už dávnejšie v tomto roku, som čítal nejaký RU článok o tom, že Putin podpísal spoluprácu s nejakou už nepametám akou, v Rusku známou Americkou spoločnosťou. Takže podľa novinára čo to písal to znamená, že Lada Priora a Kalina je už naozaj posledným Ruským autom ako takým.
Putin muze podepisovat co chce , tohle jsou vetsinou politicka gesta co zajimaji investory atd ale veci se muzou dat do pohybu až když je jasny ukol, penize a termin a taky sankce když se to ci ono nesplni...... do te doby jsou to jen signaly pro burzu a clanky do novin.... :-)
BTW pokud vim tak rusky GAZ už montuje mirne modifikovany sebringy...
nechame se prekvapit co z toho bude. když si vezmu slavny nastup lady do WTCC:-))
a jaka potemkinova vesnice to de facto byla.......
rudo.

Příspěvek od rudo. »

Ja to veľmi neprežívam, nech si robia, čo chcú. :) Pre mňa je dôležité, aby vyrábali náhradné diely práve na moje auto. :wink: A to isté prajem aj ostatným Ladárom. :!:
plavec

Příspěvek od plavec »

aapetr: Mrzí mě to, ale ty kola jestli ještě máš, tak je prodej někomu jinému.Bohužel nemám zrovna 4 tisíce bokem, takže mě to dost štve. :cry:
Jinak zimní gumy už mám Sava Eskymo S3 a to se to jezdí, předtím jsem měl BF Goodrich, nebo jak se to jmenovalo, ale už měly něco za sebou, pak když jsem na nich brzdil asi 50 metrů tak mě vůbec nechtěly brzdit, zastavil jsem až o Feldu :lol:

A taky se vás chci zeptat, jestli jste někdo jel někdy v zimě na řetězech? Zkoušel jsem je tam dávat, a jde to pěkně na h... málo místa, člověk aby si sundal bundu a v zimě pak nejdřív rozehříval zmrzlý prsty. U Favorita se mi zdá, že jdou nasadit líp. Škoda že nemáme zadní pohon- tam je hafo místa mezi kolem a blatníkem :oops: Tak jak se vám tam dávají? Možná by bylo lepší na zimu namontovat pásy z buldozeru :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“