přesně tak,fiat má středovku 58,1mm a Lada 58,6mm.Ale jak již bylo zmíněno,stačí pilník.tavri píše:ty by sice mohly taky pasovat, ale je potřeba zvětšit otvor o 0,5 mm
211x
Moderátor: Moderátoři
Problém to není,já mám zimáky 13-ky,dva disky z "krabice" a dva z Fiata Punto,gumy 165/80/13,bez jakýchkoliv úprav pasujou.To samé platí pro disky z Favorita vyrobeného do konce roku 1992.Ovšem pravda,mám osmiventil!radek mb píše:jen je tu malý problém...stará řada měla 13" a nové desítkové řadě jsou 14"...tedy většinou.Mě osobně se zdají 13" moc malé
Today...tomorrow.....TOGLIATTI!!!
Já bych to nechal . A pokud by se v Togliatti přeci jen podařilo vymyslet něco lepšího, modernějšího a novějšího (o čemž pochybuju, už neni co zlepšovat ), tak sekce pro to by se mohla pojmenovat "Ještě novější řada"tavri píše: :-DD Mimochodem, admini, chtělo by to skoro přejmenovat tuto sekci z "Nová řada" na "Desítková řada" protože to co máme, už dávno není nové...
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Ty 4 kola máš z 8V, to co mám já?aapetr píše:Jelikož jsem přešel na 16v tak mám na prodej 4ks kol 13" s Goodyear Ultra Grip 7 175/70 R 13 jeté minulou zimu cca 4000km . Cena celkem asi 4000 Kč .
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Putin muze podepisovat co chce , tohle jsou vetsinou politicka gesta co zajimaji investory atd ale veci se muzou dat do pohybu až když je jasny ukol, penize a termin a taky sankce když se to ci ono nesplni...... do te doby jsou to jen signaly pro burzu a clanky do novin....rudo. píše:Mimochodom, už dávnejšie v tomto roku, som čítal nejaký RU článok o tom, že Putin podpísal spoluprácu s nejakou už nepametám akou, v Rusku známou Americkou spoločnosťou. Takže podľa novinára čo to písal to znamená, že Lada Priora a Kalina je už naozaj posledným Ruským autom ako takým.
BTW pokud vim tak rusky GAZ už montuje mirne modifikovany sebringy...
nechame se prekvapit co z toho bude. když si vezmu slavny nastup lady do WTCC:-))
a jaka potemkinova vesnice to de facto byla.......
aapetr: Mrzí mě to, ale ty kola jestli ještě máš, tak je prodej někomu jinému.Bohužel nemám zrovna 4 tisíce bokem, takže mě to dost štve.
Jinak zimní gumy už mám Sava Eskymo S3 a to se to jezdí, předtím jsem měl BF Goodrich, nebo jak se to jmenovalo, ale už měly něco za sebou, pak když jsem na nich brzdil asi 50 metrů tak mě vůbec nechtěly brzdit, zastavil jsem až o Feldu
A taky se vás chci zeptat, jestli jste někdo jel někdy v zimě na řetězech? Zkoušel jsem je tam dávat, a jde to pěkně na h... málo místa, člověk aby si sundal bundu a v zimě pak nejdřív rozehříval zmrzlý prsty. U Favorita se mi zdá, že jdou nasadit líp. Škoda že nemáme zadní pohon- tam je hafo místa mezi kolem a blatníkem Tak jak se vám tam dávají? Možná by bylo lepší na zimu namontovat pásy z buldozeru
Jinak zimní gumy už mám Sava Eskymo S3 a to se to jezdí, předtím jsem měl BF Goodrich, nebo jak se to jmenovalo, ale už měly něco za sebou, pak když jsem na nich brzdil asi 50 metrů tak mě vůbec nechtěly brzdit, zastavil jsem až o Feldu
A taky se vás chci zeptat, jestli jste někdo jel někdy v zimě na řetězech? Zkoušel jsem je tam dávat, a jde to pěkně na h... málo místa, člověk aby si sundal bundu a v zimě pak nejdřív rozehříval zmrzlý prsty. U Favorita se mi zdá, že jdou nasadit líp. Škoda že nemáme zadní pohon- tam je hafo místa mezi kolem a blatníkem Tak jak se vám tam dávají? Možná by bylo lepší na zimu namontovat pásy z buldozeru
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m