přesně tak,fiat má středovku 58,1mm a Lada 58,6mm.Ale jak již bylo zmíněno,stačí pilník.tavri píše:ty by sice mohly taky pasovat, ale je potřeba zvětšit otvor o 0,5 mm

Moderátor: Moderátoři
Problém to není,já mám zimáky 13-ky,dva disky z "krabice" a dva z Fiata Punto,gumy 165/80/13,bez jakýchkoliv úprav pasujou.To samé platí pro disky z Favorita vyrobeného do konce roku 1992.Ovšem pravda,mám osmiventil!radek mb píše:jen je tu malý problém...stará řada měla 13" a nové desítkové řadě jsou 14"...tedy většinou.Mě osobně se zdají 13" moc malé
Já bych to nechaltavri píše: :-DD Mimochodem, admini, chtělo by to skoro přejmenovat tuto sekci z "Nová řada" na "Desítková řada" protože to co máme, už dávno není nové...
Ty 4 kola máš z 8V, to co mám já?aapetr píše:Jelikož jsem přešel na 16v tak mám na prodej 4ks kol 13" s Goodyear Ultra Grip 7 175/70 R 13 jeté minulou zimu cca 4000km . Cena celkem asi 4000 Kč .
Putin muze podepisovat co chce , tohle jsou vetsinou politicka gesta co zajimaji investory atd ale veci se muzou dat do pohybu až když je jasny ukol, penize a termin a taky sankce když se to ci ono nesplni...... do te doby jsou to jen signaly pro burzu a clanky do novin....rudo. píše:Mimochodom, už dávnejšie v tomto roku, som čítal nejaký RU článok o tom, že Putin podpísal spoluprácu s nejakou už nepametám akou, v Rusku známou Americkou spoločnosťou. Takže podľa novinára čo to písal to znamená, že Lada Priora a Kalina je už naozaj posledným Ruským autom ako takým.