Keby si pri milovani nepouzil silikonovy olej, tak by neotehotnelaLuděk Musil píše:Milenka nechtěně otěhotněla?

Moderátor: Moderátoři
Keby si pri milovani nepouzil silikonovy olej, tak by neotehotnelaLuděk Musil píše:Milenka nechtěně otěhotněla?
Bohužel není - takže se nedozvíme nic novýhoMarťas píše:Teepee, Je tu někdo pod 15?
Já bych si nebyl tak jistý, třeba tady víme jen to, že je to dítko školou povinné, auto vlastní nemá a o všem rozhoduje otec. Klidně mu může být 14.Luděk Musil píše:Bohužel není - takže se nedozvíme nic novýhoMarťas píše:Teepee, Je tu někdo pod 15?. L.
Napřed bych si zkontroloval "papíry". Tzn. data na kupní smlouvě, data na přihlášce vozidla (viz záznam ve velkém TP, kdy je vozidlo přepsáno na Tebe) a datum sjednání (prvního dne) pojištění. Pokud se data přihlášení vozidla a sjednání pojištění shodují - tak bych se jich v prvním kole zeptal, že nerozumím otázce a nechápu souvislosti, ať mě uvedou do problému, kde jsou jaké rozdílové dny.Koko Loko píše:Nárokují si na mě nějakých 9 dní a přitom vozidlo bylo a je řádně pojištěno
To už můžeš zaškrtnoutignorant píše:Laďuša, Hm, a když mi je přesně 15 mám zaškrtnout co??
Luděk Musil píše:Napřed bych si ...