No pokud funguje, pak je to zajisté luxusnější, ovšem i ten bych považoval za dobrý pouze doplněný kontrolkouNemo píše:Mmm, a co voltmetr, já bych ho považoval za takovou hodně přesnou kontrolku dobíjení .....2104,05....

Moderátor: Moderátoři
No pokud funguje, pak je to zajisté luxusnější, ovšem i ten bych považoval za dobrý pouze doplněný kontrolkouNemo píše:Mmm, a co voltmetr, já bych ho považoval za takovou hodně přesnou kontrolku dobíjení .....2104,05....
Švieči kontrolkoj ? Net, tak potim kdze problema.Cory píše:Gdo mašči, ten jedžeMarek89 píše:Prečo stále riešite tlak mazania ?
Toto je kvalitní názor, píp.Laďuša píše:Ani ruský inženýr nebyl blb a proto, když nesvítí kontrolka, je to dobrý
No to je pravda, ale od kedy mam tlakomer, tak mi to neda pokojV jedničkách, dvojkách, čtverkách, pětkách a některých sedmičkách tato věc není a také jezdí, píp.
Asi to je ten dôvod,prečo tam nebolCory píše:No to je pravda, ale od kedy mam tlakomer, tak mi to neda pokojV jedničkách, dvojkách, čtverkách, pětkách a některých sedmičkách tato věc není a také jezdí, píp.
_________________![]()