Zmítám se v dilematu. Co s ní dál?

Dost uvažuji o tom, změnit značku, pořídit něco pohodlnějšího, lepšího. Štve mě pár věcí, které mi ztrpčují cestovatelský komfort. Především to klepání ventilu, bude potřeba s tím něco dělat. Pan N. už je připraven. Hlučnost převodovky je fakt nesnesitelná. Jediné, co mě napadá, zeptat se v Sadské, jak by na tom mohla být převodovka z té Kaliny, která tam stojí na dvoře a porcuje se na ND. A tedy převodovku vyměnit. I když, bratrova Kalina má najeto něco přes 80 tis. km a už slyším, sice velmi velmi jemně, ale přesto, že mu také začíná hlučet. Až bude mít najeto to, co já, tak to určitě bude také trolejbus hadr.
Pak už to jsou "jen" drobnosti. Nefunkční stahování zadních oken, už na obou stranách. Když se sundá výplň a párkrát se klepne do motůrku stahování, tak se to rozeběhne. Desetkrát to stáhne okénko a po jedenácté již ne a jsem tam, kde jsem byl. To je prostě frustrující. Myslím, že podobný problém řešil i Radůz. Lituji, že vzadu nejsou obyčejné kličky, byl by klid.
Nevím, co tedy, zda zainvestovat a nechat si Kalinu

nebo přestřihnout tu pupeční šňůru a od Lady se nadobro odpoutat?
P. S. Uchoval jsem si napsaný citát jednoho z dlouholetých členů klubu a snažím se jím řídit, ale není to lehké. Třeba se dotyčný pozná:
"Správný Ladysta se vyznačuje pevnou vírou v značku a ví ,že věrnost k ní je jeho morální povinností. Vozy jiných značek jej ponechávají netečným."