. To auto proste klame telem
 . To auto proste klame telem  .
 .Moderátor: Moderátoři
 . To auto proste klame telem
 . To auto proste klame telem  .
 .
 . Než pořád sundávat ten tapec. Co takhle tam na osu zabudovat malé kladívko nastavené tak aby přes pružinu doléhalo na motorek a k rukojeti přidělat špagátek který by přes kladky byl veden k sedačce řidiče a když by bylo potřeba zprovoznit stahování tak by jsi jen zatáhll za konec špagátku a pustil. Kladívko by kleplo do motorku a byl by zase na chvíli klid. Co ty na to?
 . Než pořád sundávat ten tapec. Co takhle tam na osu zabudovat malé kladívko nastavené tak aby přes pružinu doléhalo na motorek a k rukojeti přidělat špagátek který by přes kladky byl veden k sedačce řidiče a když by bylo potřeba zprovoznit stahování tak by jsi jen zatáhll za konec špagátku a pustil. Kladívko by kleplo do motorku a byl by zase na chvíli klid. Co ty na to? 
Koko Loko píše:Sakryš, zima je na krku. Než pořád sundávat ten tapec. Co takhle tam na osu zabudovat malé kladívko nastavené tak aby přes pružinu doléhalo na motorek a k rukojeti přidělat špagátek který by přes kladky byl veden k sedačce řidiče a když by bylo potřeba zprovoznit stahování tak by jsi jen zatáhll za konec špagátku a pustil. Kladívko by kleplo do motorku a byl by zase na chvíli klid. Co ty na to?

YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
  YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr  
   )
 )

jako kdybych nebyl debil a doteď nesplácel tu blbou Oktávku, kterou nemám a na které jsem provařil téměř 100 000 korun, tak bych Kalinu poslal pryč a šel si pro nové auto.
 jako kdybych nebyl debil a doteď nesplácel tu blbou Oktávku, kterou nemám a na které jsem provařil téměř 100 000 korun, tak bych Kalinu poslal pryč a šel si pro nové auto. .
 . Dost uvažuji o tom, změnit značku, pořídit něco pohodlnějšího, lepšího. Štve mě pár věcí, které mi ztrpčují cestovatelský komfort. Především to klepání ventilu, bude potřeba s tím něco dělat. Pan N. už je připraven. Hlučnost převodovky je fakt nesnesitelná. Jediné, co mě napadá, zeptat se v Sadské, jak by na tom mohla být převodovka z té Kaliny, která tam stojí na dvoře a porcuje se na ND. A tedy převodovku vyměnit. I když, bratrova Kalina má najeto něco přes 80 tis. km a už slyším, sice velmi velmi jemně, ale přesto, že mu také začíná hlučet. Až bude mít najeto to, co já, tak to určitě bude také trolejbus hadr.
  Dost uvažuji o tom, změnit značku, pořídit něco pohodlnějšího, lepšího. Štve mě pár věcí, které mi ztrpčují cestovatelský komfort. Především to klepání ventilu, bude potřeba s tím něco dělat. Pan N. už je připraven. Hlučnost převodovky je fakt nesnesitelná. Jediné, co mě napadá, zeptat se v Sadské, jak by na tom mohla být převodovka z té Kaliny, která tam stojí na dvoře a porcuje se na ND. A tedy převodovku vyměnit. I když, bratrova Kalina má najeto něco přes 80 tis. km a už slyším, sice velmi velmi jemně, ale přesto, že mu také začíná hlučet. Až bude mít najeto to, co já, tak to určitě bude také trolejbus hadr.  
  nebo přestřihnout tu pupeční šňůru a od Lady se nadobro odpoutat?
  nebo přestřihnout tu pupeční šňůru a od Lady se nadobro odpoutat?