Tak a zpet od prasivych predokolek k zajimavym autum:
A je to. Vcera jsem uspesne dorazil od Vaska zpet do Mlade Boleslavi. Cele auto jsem vyuzival posledni tyden jako auto na denni jezdeni a musim rict, s tezkym srdcem jsem ho do garaze ukladal.
Zitra jedu zpet do Brna a Mazdou se mi moc nechce. Krome funkcniho radia a absolutniho ticha v kabine mi totiz nenabizi nic navic… Od ted to zas bude jen dalsi obycejna jizda obycejnym autem.
Dovolim si shrnuti, co se vcera na aute udalo: Po pondelni vymene kardanu a komplet kontrole brzd vcera nasledovalo poradne vystrikani dutin. Rozky sice vykukuji vic a vic, ale z druhe strany je ted bude jeste dlouho drzet poradna vrstva vosku.
Po vyplni dutin se na auto vrhnul Vasator a trochu to poladil. Od posledni navstevy u nej v dilne sice uplynulo par let, ale kilometru bohuzel pomerne malo, takze to byla spis kontrola a drobne postelovani, ale zda se auticko malinko zivejsi.
Take vas tak stvou lide, kteri se tahnou jako sneci a kdyz je predjedete a oni zjisti, jaky vergl je predjel, zacnou zavodit? Me to docela vadi, mam dvanactistovku a stari meho auta odpovida vetsinou stari auta + stari ridice druheho vozu. Vcera se mi to stalo dvakrat. Ale zjistil jsem, ze na tyto zavodniky funguje jedna vec zarucene – proste jsem jim ujel.
Celkem jsem tedy za 5 dni najel 581 km. Prumerna spotreba je kolem 8.5 l, coz je hodne (vetsinou jsem mival hodne pod
. Na vine bude neserizeny motor cestou tam, Brnenske zacpy (at ziji semafory na jednosmerkach a rozkopana Zabovreska) a cesta s jednim pribrzdujicim kolem zpet (excentry, vyreseno dnes dopo). No a mozna jsem to taky dost hnal…
Auto cestou od Vaska prekonalo hranici 90 000 km.
VAZidlo pristaveno
Zaciname...
To je on, muj pruvodce rozjezdy a razenim. Dva roky me provazelo krasne ladne zvoneni. Uz mi zbylo jen ticho...
Kola pry delaji auto, ale u zigulu to moc neplati. Jednicky jsou krasne vzdy
Prumerny obsah motoru vozidel na fotce je 2.3 litru a mam tam druhy nejvykonejsi vuz (pochopitelne v tesnem zavesu za Corvettou, ale s autem, kteremu nedam do kufru ani tasku na notebook, nepotrebuju soutezit...)!
Vrchni obchcavac obchcava
90000 km! Male velke jubileum
A tady uz jen trocha nechutneho umeni pri zapadu slunce v podobe mobilovek po ceste dom