<joke>nemyslím, že by na to měla barva vliv</joke>plavec píše:Jee, vidíš to mě nenapadlo, hledat samolepku.Dík kouknu se.JInak já nemám 16v, ale 8v, kombíka stříbrné barvyzelvotron píše:Plavec:Ve dveřích řidiče máme nálepku kde je: LADA 110 přední 200kPa zadní 200kPa, ale mě to přijde málo, ta tabulka je asi dělaná na 8v sedan a 16v kombi je přeci jen o něco těžší, takže dopředu dávám min. 210kPa, vzadu podle zatížení, s prázdnym klidně i těch 200, s plným zatížením jsem tam dal 260 a rozhodně bych neřek že to bylo hodně. Taky trochu záleží na rozměru pneumatik.
Skalouš: nejdřív vždycky odejde nejslabší místo, v tomhle případě pojistková skřínka... . No a těch věcí co by se u takhle starýho (mladýho) auta stávat neměly je víc, takže mě to ani nepřekvapuje
... ale potvrzuji informaci od Zevlotrona - mám taky Ladu 2111 a u zámku dveří řidiče mám nálepku: Lada 2110 přední i zadní 200 kPa, což nedodržuju, protože mi to přijde bačkorovité, takže hustím (podle formana (svého času předchůdce nynějšího auta)) na 210 kPa v předu i v zadu. Při zatížení, nebo jízdě po dálnici by to myslím sneslo i víc.
to all: jinak zdravím tímto zdejší fórum, páč jsem se po více než dvou letech opatrného nahlížení na tyto stránky a dvouletých dobrých zkušenostech s mou 2111kou rozhodl občas nejspíš trochu zapojit v tomto fóru...